Waanzinnige avond met droomopbrengst van boven de € 100.000,-

De reacties die gisteren meteen al los kwamen, waren lovend. Via de rode loper liepen we binnen in een gezellig aangeklede en mooi ingerichte kantine inclusief podium. Het projectteam had er een ware feestzaal van gemaakt. Met een gastvrije ontvangst, was er een sfeer gecreëerd dat paste bij de avond.

Wie had verwacht dat dit project een bedrag zou opbrengen van boven een ton?! Het is het bedrag dat we hebben weten binnen te halen met alles rondom de veiling. Het spreekt voor zich dat we kosten hebben gemaakt en dit niet het uiteindelijke bedrag is wat de penningmeester op de rekening kan bijschrijven, maar dat is logisch.

Onze voorzitter Fred kon zijn ogen niet geloven. Dat er goed geboden werd en het enthousiasme er vanaf spatte kon iedereen zien, horen en proeven maar...... dat het project VVOG veiling met de loterijen en het representatieve magazine dit resultaat zou opbrengen had Fred niet durven hopen. Fred heeft zijn waardering voor alle mensen van het projectteam, en de leden die geholpen hebben, uitgesproken.

Mooi om te merken dat er nog zoveel rek in de vereniging zit en wij kunnen rekenen op vele vrijwilligers die de mouwen opstropen om er samen wat te maken. Vergeet daarbij vooral niet de mensen die geboden hebben en sponsoren die onze vereniging steunen. Zonder deze betrokkenheid kunnen wij de stappen die we willen maken wel vergeten. "Dit project, welke voor het eerst bij onze vereniging werd georganiseerd, geeft weer een goede reden om trots te zijn",  aldus de voorzitter die samen met Gert van Lunteren bij de sponsorbijeenkomst al behoorlijk op het eerste item had geboden.

Antonio, die met een sterk team de actie had georganiseerd, voegde daar nog aan toe dat we er op De Strokel vaak aardig in slagen onze talenten verborgen te houden.

Hij heeft kunnen rekenen op de medewerking van zeer betrokken mensen die samen een sterk en bovenal gezellig team vormden. "Hier is het laatste nog niet over gezegd", rondde hij in feeststemming af. "Stuk voor stuk kanjers die vele, vele uren voor VVOG hadden vrijgemaakt en daarbij het thuisfront al en toe tekort hebben gedaan".

Uiteindelijk doen we het voor een goede opbrengst, maar daar lag bij Antonio niet de focus. Een goede organisatie en mensen warm maken voor de nieuwbouwplannen was de belangrijkste insteek. Als de teamleden en aanwezigen aan het einde van de avond met een goed en blij gevoel naar huis zouden gaan, was hij al een gelukkig mens.

Dat zo’n actie dan beloond wordt met een uitslag die we nooit hadden kunnen dromen, is meer dan slagroom op de taart.

De mede-organisator Hubert Huiberts, die al veel veilingen heeft helpen organiseren, heeft vooraf aangeven dat de aanpak bij VVOG een pluim verdient. "De lat werd hoog gelegd en dat was soms even wennen, maar terugkijkend hebben ze dat in Harderwijk voortreffelijk gedaan", was zijn reactie.

Nogmaals heel veel dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!