VVOG verliest kansloos van Odin (wedstrijdverslag)

VVOG heeft zaterdag op eigen veld niet weten te winnen van Odin ‘59. De Harderwijkers begonnen nog goed aan de wedstrijd, maar kregen een keiharde les in effectiviteit. (bekijk ook de video)

Hennie in ‘t Hof begon met Joshua Tijdens in de spits. Dit ging ten kosten van Caifano, die op de bank plaats mocht nemen. In de veertiende minuut kwam de uitploeg op voorsprong. Een dieptebal werd niet goed ingeschat door Wouter Polhoud, waardoor Thom de Vries de bal makkelijk in het doel kon tikken: 0-1.

VVOG had moeite om een gaatje te vinden in de hechte verdediging van Odin ‘59. Dit lukte uiteindelijk door een prima steekpass van Kersten op Tijdens. De spits gaf de bal bij de tweede paal aan Biya, maar de buitenspeler kon de bal niet tussen de palen krijgen.

Odin loerde op de counter en dat resulteerde in de 0-2. Jeffrey Klijbroek schoot de bal keihard in de verre hoek en liet Wouter Polhoud kansloos. Na een minuut in de tweede helft was de wedstrijd al gespeeld. Mitchell Bormann haalde keihard uit en schoot de bal in de bovenhoek: 0-3.

VVOG probeerde het in het vervolg van de tweede helft nog wel, maar Odin was veel sterker en effectiever. Thom de Vries kreeg uit een penalty de kans om de 0-4 te maken, maar hij schoot hoog over. De 0-4 viel uiteindelijk wel. De Vries schoot in de 73ste minuut zijn tweede van de middag binnen. Een minuut later lag de bal alweer in het doel en weer was De Vries de doelpuntenmaker. 

De slotfase was een formaliteit en VVOG geloofde het wel. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen ONS Sneek op het programma. Kom in Friesland de Groen Witten supporten!