VVOG paar maatjes te groot voor SDO Bussum (oefenwedstrijd)

VVOG speelde zaterdagmiddag haar tweede wedstrijd in de voorbereiding op de competitie. SDO uit Bussum was deze middag de tegenstander. De beginopstelling van VVOG was als volgt: Melvin Betzold, Jeffrey Snijders, Dailey Groenewegen, Bruce Lucke, Jake Wollgarten, Yasin Kurt, Mitchel Dijkhof, Jeremy de Graaf, Jeroen Buitenhuis, Pernelly Biya en Rafik El Hamdi.

VVOG speelde met name de eerste helft zeer overtuigend en liet de bal goed rondgaan. Dit resulteerde al na twee minuten in een doelpunt

Een goede vrije trap van Jeffrey Snijders werd binnengetikt door Groenewegen. Een domper was het uitvallen met een blessure van Jake Wollgarten al na tien minuten. Zakaria Fadili was zijn vervanger. In de twintigste minuut kwam VVOG op een 2-0 voorsprong na een aanval over veel schijven schoot Dijkhof de bal keurig in het hoekje.

SDO kwam zelden over de middenlijn maar bij een van deze zeldzame momenten gleed Groenewegen uit en kon SDO makkelijk op 2-1 komen. Vlak voor rust stelde VVOG even alles op orde. Eerst schoot wederom Dijkhof de 3-1 binnen en op slag van rust maakte Buitenhuis nog de 4-1.

Na rust werd de wedstrijd er niet beter op. Trainer Schuurman sloeg aan het wisselen en in de tweede helft kwamen de jonkies binnen. Max Jansen, Donovan Bock, Bart Hoeve, Mark Bottenheft en de net vakantie teruggekeerde Dean van Ooijen kwamen in het veld voor Lucke, Groenewegen, Kurt, Biya en El Hamdi.

VVOG bleef wel veel sterker maar ging heel slordig met de kansen om. In de 70e minuut schoot Mark Bottenheft nog wel keurig de 5-1 binnen. Een paar minuten later zette SDO de eindstand op het bord van 5-2.

Niet veel later floot de scheidsrechter van dienst Keijl af. Trainer Schuurman is wel weer veel wijzer geworden van hetgeen hij heeft gezien. Nog meer wijzer zal hij worden aanstaande dinsdagavond want dan speelt VVOG wederom een (oefen)wedstrijd maar dan in en tegen SV Spakenburg.