VVOG leidt kansloze nederlaag in Noordwijk

VVOG heeft op bezoek bij koploper VV Noordwijk niet voor een verrassing kunnen zorgen. De Harderwijkers kwamen er de hele wedstrijd niet aan te pas en verloren uiteindelijk met 6-1. Na tien minuten stond de thuisploeg al met 3-0 voor.

Noordwijk begon ijzersterk aan de wedstrijd op sportpark Duinwetering. Denzel James schoot in de vijfde minuut de bal kiezelhard in de kruising.

VVOG leek van slag door de vroege Noordwijkse openingstreffer en incasseerde direct de 2-0. Roshanali zorgde voor de droomstart voor de thuisploeg.

In de tiende minuut voltrok het doemscenario zich. De scheidsrechter gaf Noordwijk de gelegenheid om vanaf de stip de 3-0 binnen te schieten. Reynaers faalde niet en zorgde voor een riante voorsprong voor de koploper. De wedstrijd was na tien minuten al gespeeld en Noordwijk deed het in het vervolg van de eerste helft wat rustiger aan. VVOG kwam niet tot uitgespeelde kansen en leek ontzag te hebben voor de koploper in de Derde Divisie. Noordwijk kreeg kort daarna weer een penalty en weer schoot Reynears de bal beheerst binnen.

In de 39ste minuut werd het 5-0. Vossebelt liet zich makkelijk aan de kant zetten door Westdijk en de spits kon de bal over Rijnvis heen wippen. Na de rust nam Noordwijk wat gas terug. VVOG kwam iets beter in de wedstrijd en deed via Mike Ahrens wat terug. De Harderwijker schoot de eretreffer binnen. Het betekende alweer zijn derde goal van het seizoen.

Noordwijk leek wakker geschut na de tegentreffer, want Wendt schoot de 6-1 binnen. De koploper speelde de wedstrijd professioneel uit en VVOG kwam er niet aan te pas. Naast de nederlaag was er nog wel een mooi moment. Hayrullah Tekin maakte zijn officiële debuut in het eerste elftal van VVOG. De speler uit de eigen jeugd verving captain Thomas Vossebelt.

VVOG leed een grote nederlaag op bezoek bij Noordwijk. Volgende week is er tijd voor revanche tegen het goed draaiende Quick Boys uit Katwijk.