VVOG kan het Quick Boys niet lastig maken

Op een zonnig Sportpark de Strokel is VVOG er zaterdag niet in geslaagd om Quick Boys te verrassen. In de eerste helft speelden de Groen Witten prima mee, maar na de rust sloegen de Katwijkers genadeloos toe.

VVOG probeerde zich op de eigen Strokel te herstellen van de nederlaag tegen Noordwijk. Trainer Hennie in ’t Hof begon met Joshua Tijdens in de basis, aanvoerder Thomas Vossebelt begon op de bank

VVOG begon goed aan de wedstrijd. Quick Boys werd in een vroeg stadium onder druk gezet, maar tot grote kansen leidde de pressie niet. De grootste kans was voor Harrie Kersten, maar de speler uit Amersfoort kon de bal niet tussen de palen krijgen.

In het verdere verloop van de eerste helft kwamen de blauwwitten beter in hun spel. De duels op het middenveld werden vaker gewonnen en de druk op het doel van Kevin Rijnvis nam toe. Uiteindelijk kwam Quick Boys op 0-1. Kelvin Maynard schoot een penalty achter Kevin Rijnvis.

Na de rust was VVOG zichzelf niet meer. In de eerste fase van het tweede bedrijf was het spel van VVOG nog redelijk naar goed, maar na de 0-2 van Kay Tejan was Quick Boys heer en meester. De titelkandidaat maakte in de 65ste minuut aan alle onzekerheid een einde. Tejan was voor de tweede keer deze middag trefzeker.

Vlot na de 0-3 deed VVOG wat terug. Joshua Tijdens schoot een voorzet van dichtbij in het net. Lang konden de Groen Witten niet genieten van deze goal, want Marc de Kruijs zorgde voor het Katwijkse slotakkoord op de Strokel.