Vredestein Oldtimers Taxatiedag bij Hazeleger Bandenservice Harderwijk

Bent u de trotse bezitter van een prachtige oldtimer, youngtimer of klassieker? Kom dan zaterdag 16 mei naar onze Vredestein Taxatiedag voor een officiële taxatie en ontmoet andere liefhebbers!

Oldtimers Taxatiedag 2020

Dit jaar vinden voor het 18e seizoen in successie de Vredestein Klassieker Taxatiedagen plaats. Op zaterdag 16 mei is dit bij ons in Harderwijk. Tijdens deze dag worden oldtimers, youngtimers en klassiekers door erkende taxateurs op hun juiste waarde geschat. Dit gebeurt conform de officiële “Eurotax glass / Interclassic 5 punten- methode”. Deze methode is gebaseerd op waarneembare factoren die zijn onderverdeeld in de volgende hoofdgroepen: exterieur, interieur, onderzijde, chroomwerk, diversen.

Binnen een week na taxatie ontvangt u de volledig ingevulde taxatieformulieren thuis. Deze taxatie geldt als een waardebepaling, niet als garantie voor eventuele verkoop. Wat betreft de technische staat van de auto: hier is een nieuw afgegeven kenteken in combinatie met APK vereist.

Bovendien hebben we voor elke taxatie een leuk presentje, een mooi Autoboek over de historie van een automerk.

Corona
Ondanks de situatie rondom het Corona virus gaat de taxatiedag bij Hazeleger Bandenservie wel door, uiteraard met voldoende afstand en extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures zoals gesteld door het RIVM en de GGD.

LET OP!
Beperkt aantal plekken beschikbaar, meld u tijdig aan via onze online agenda. Ook kunt ons mailen info@hazelegerbanden.nl of bellen 0341 – 42 35 00.

Vredestein Classic Actie
Ontvang € 10,- korting op een Vredestein Classic band (maximaal € 40,- korting per auto). Deze actie is alleen geldig op de taxatiedag.

Verzekering
Een officiele taxatie van uw voertuig is verplicht voor het verkrijgen van een casco dekking bij uw verzekeraar. Daarnaast moet een verzekerde auto van een bepaalde leeftijd, iedere twee a drie jaar opnieuw worden getaxeerd om in aanmerking te blijven komen voor dekking. Om met een zeker gevoel in uw klassieker te rijden is het verstandig om eens een Vredestein taxatiedag te bezoeken. De taxatiekosten bedragen dan namelijk slechts € 90,-. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van het inhuren van een taxateur, iets dat normaal gesproken zo’n € 150,- of meer kost.

Bandenadvies
De aanwezige specialisten taxeren niet alleen uw auto, maar brengen ook advies uit op het gebied van banden.

Ontmoet andere liefhebbers
Naast deze voordelen is deze taxatiedag een uitgelezen moment om andere klassiekerbezitters te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Als u uw klassieker wil laten taxeren, meld u dan tijdig aan via onze online agenda. Ook kunt ons mailen info@hazelegerbanden.nl of bellen 0341 – 42 35 00. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nieuwsgierig bent naar hoe het er op zo’n dag aan toe gaat.

Komt u ook?!
Wanneer? Zaterdag 16 mei 2020
Waar? Nobelstraat 8, Harderwijk (Hazeleger Bandenservice)

Taxatiedag Hazeleger Bandenservice Harderwijk

Hazeleger Bandenservice Harderwijk B.V.

Adresgegevens

Nobelstraat 8
3846 CG Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423500

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.30 uur
Di 7.30 - 17.30 uur
Wo 7.30 - 17.30 uur
Do 7.30 - 17.30 uur
Vr 7.30 - 17.30 uur
Za 8.00 - 12.30 uur
Zo Gesloten
Meer info