Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in

VVOG bezocht Dwight voor zijn bijdrage aan de promotie voor de veiling. Dwight was gelijk bereid om daar medewerking aan te verlenen vanwege zijn speciale band met VVOG.

Hij staat bekend als een kundig en zeer plezierige man. Wie je ook spreekt het is altijd positief. Dat is een gave die ook bij de KNVB niet onopgemerkt is gebleven.

We waren blij verrast toen bekend werd dat Dwight de rechterhand van Ronald Koeman zou worden. Op dat moment nog werkzaam bij PEC Zwolle werd Dwight gevraagd om Ronald Koeman in het avontuur van bondcoach te assisteren.  Dwight had al veel gedaan maar deze rol nog niet eerder vervuld.  We hebben begrepen dat er een goede samenwerking is en zijn best wel trost dat Dwight, die twee maal werkzaam was bij ons, nu op het hoogste niveau acteert.

Dwight was tussen 1995 en 1998 hoofdtrainer bij VVOG. Daarna volgden er mooie clubs in het binnen- en buitenland. In 2011 kwam Dwight nog een keer terug. Dat was voor een kortere periode. Het betaald voetbal, waar Dwight inmiddels werkzaam was, trok weer aan hem en dan is het een logische stap om op de aanbieding in te gaan. Het doel bij VVOG was het behalen van de landelijke amateurtitel. In het seizoen 1996/1997 behaalden we onder Dwight het landelijk kampioenschap zaterdagamateur. Een van de hoogtepunten uit de geschiedenis van onze club.

Meer over Dwight in het magazine dat speciaal voor de veiling wordt uitgebracht.