Volwaardige Sportschool Hierden

Sportschool Hierden heeft een metamorfose ondergaan. De buitengevel is erg fraai opgeknapt en binnen is er ook al een en ander veranderd. Het is nog lang niet klaar. Stap voor stap wordt de sportschool verbouwd, zodat sporters er geen hinder van ondervinden. Het wordt functioneler, een stukje groter, en alsmaar mooier. 

Sportschool Hierden

“We zijn een volwaardige en professionele sportschool. We zijn heel erg in ontwikkeling, zodat we een all round centrum kunnen zijn waar je alles kunt doen,” vertelt Inge Baars enthousiast.

Fijne sfeer
Inge is manager van Sportschool Hierden. Zij heeft ruim 21 jaar ervaring in het uitvoeren van managementtaken bij een sportschool in Zeewolde. Inge is iemand die graag mensen verbindt. “Ik ben begonnen met vaste klanten, die zijn zo ontzettend trouw. Ik vind het echt een hele fijne sfeer hier. We bieden groepslessen en fitness aan. Klein, gemoedelijk en persoonlijk. En we breiden uit, zodat we meer ruimte hebben voor fitness en Functional Training.”
 
Professioneel
Sportschool Hierden werkt met professionals die de lessen verzorgen. Switch PT verzorgt de Personal Training. En er wordt samengewerkt met Nutriwijzer uit Hierden voor voedingsadvies. “Zo bieden wij een compleet pakket aan voor mensen die op verschillende wijze begeleiding en advies nodig hebben. Voor afvallen, blessures, sportgericht ondersteunen, minder validen en senioren. Ieder mens is anders, daar weten wij alles van. Bewegen kan hier op elk niveau.”

Lessen
Het aanbod van lessen is veelzijdig en voor jong en oud. Body Shape, Circuit Training 60+, Cycling, Fun for Kids, Fitness voor jongeren, Yoga, Pilates en nog veel meer. “Dit voorjaar starten we met een clinic Mountainbiken samen met Bram Hop. Hij is fietsspecialist in Hierden. Maar we bieden ook Hardlopen en Wandelen aan. Dus we kunnen ook lekker naar buiten.”
 
Bedrijfsfitness
Sportschool Hierden is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. “Dat houdt in dat als jouw werkgever hierbij is aangesloten, jij dan met korting bij ons kunt sporten. Die korting kan oplopen tot 40%. Een bedrijf kan zich gratis aanmelden bij Bedrijfsfitness Nederland.”
Daarnaast wil Inge nog Fitness voor Bedrijven gaan opzetten. “Dat de hele afdeling komt sporten in de lunchpauze bijvoorbeeld. We gaan op maat gemaakte mogelijkheden aanbieden. Dit kan onder Bedrijfsfitness Nederland vallen, maar bedrijven kunnen ook op eigen initiatief komen. Op tijden die hen het beste uitkomen.”
 
Op zoek naar
“Het is geweldig dat we groeien. Daarom ben ik op zoek naar professionals die een samenwerking willen aangaan. Zo ben ik nog op zoek naar een yoga professional, outdoor professional en een budo professional. Geïnteresseerden kunnen mij altijd mailen!”

Sportschool Hierden

Adresgegevens

Dorpshuisweg 9b
3849 BL Hierden

Telefoon

T. 0341-452631

Openingstijden

Ma 8.00/11.00 - 15.00/21.30 uur
Di 8.00/11.00 - 15.00/21.30 uur
Wo 8.00/11.00 - 15.00/21.30 uur
Do 8.00/11.00 - 15.00/21.30 uur
Vr 8.00/11.00 - 15.00/21.00 uur
Za 9.00 - 13.00 uur
Zo Gesloten
Meer info