Volkswagen bedrijfswagencentrum in Harderwijk

Het Volkswagen bedrijfswagencentrum van Auto Flevo heeft een eigen werkplaats. “Men kan hier terecht voor een turn key oplossing,” vertelt Jan van den Broek, commercieel vestigingsleider. 

“Niet alleen om een nieuwe of een gebuikte bedrijfswagen te kopen, maar ook voor het compleet laten inrichten met betimmering, dubbelcabine en andere achteraf montage zoals bijvoorbeeld imperials.”

De verkoopadviseurs van de Auto Flevo vestiging aan de Lorenzstraat hebben niet alleen professionele kennis van bedrijfswagens, maar ook kennis van de inbouw, opbouw en van fiscale zaken. Zoals investeringsaftrek en alle vormen van leasing. “Als onze klant de sleutel overhandigd krijgt, kan hij direct aan het werk. Wij ontzorgen de klant,” aldus Van den Broek.
 
In de werkplaats van dit bedrijfswagencentrum werken monteurs die gespecialiseerd zijn in bedrijfswagens. “De klant moet vaak direct weer weg om een klus te kunnen vervolgen. Dus zorgen wij ervoor dat je bij schade of storing direct geholpen wordt.” Werkplaatsafspraken die meer tijd nemen, kunnen door de klant zelfs online ingepland worden.
 
Ook de bedrijfswagens die al wat langer rijden, zijn welkom in de werkplaats. “Mensen denken dat een dealer duur is, maar dat is een vooroordeel. Wij bieden de Economy service aan. Onderhoud tegen vaste lage prijzen voor de oudere bouwjaren. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van Volkswagen en van onze service en vakmanschap.”
 
Auto Flevo is één van de dertig bedrijfswagencentra servicevestigingen in Nederland, gespecialiseerd in Volkswagen Bedrijfswagens. “Het is nog steeds het meest verkochte bedrijfswagenmerk in Nederland, met het grootste marktaandeel onder de bedrijfswagens. En dat is niet voor niks!,” vertelt Van den Broek trots. “Het bekende Volkswagen busje bestaat inmiddels 70 jaar, waardoor we nu een jubileumuitvoering van onze range aan bedrijfswagens aanbieden als 70 Edition.” 

Auto Flevo Volkswagen bedrijfswagencentrum is gevestigd aan de Lorenzstraat 35, Harderwijk.

Auto Flevo Bedrijfswagens Harderwijk