Volkskerstzang 2017 in het Dolfinarium Harderwijk

Op dinsdag 12 en woensdag 13 december wordt voor de 23e keer de Volkskerstzang gehouden in het Dolfinarium in Harderwijk. 

Ook dit jaar is er weer een mooi programma samengesteld, waarin koormuziek en samenzang onder leiding van het Concertorkest van De Stedelijke Harmonie elkaar afwisselen. Het Kerstverhaal wordt verteld en Iris Verhoek (bekend van The Voice Kids) zal van zich laten horen. Het worden zoals altijd twee avonden volop genieten!

 

Naast de vaste medewerking van ’t Hierder Zangkoor uit Hierden en Pro Ecclesia uit Wezep treden op dinsdag 12 december de volgende koren op: Kinder- en tienerkoor Jedaja uit Ede-Veenendaal o.l.v. Wilna Grandia en Christelijk Hierdens Mannenkoor uit Hierden samen met Christelijk Mannenkoor uit ‘t Harde en omstreken o.l.v. Dick van Asselt. Woensdag 13 december is het de beurt aan kinderkoor de kleine luitjes/tienerkoor DJoY uit Putten, kinderkoor de Fonteintjes/tienerkoor Viva Vox uit Putten en kinderkoor Hosanna uit Ederveen o.l.v. Ineke Bos-Strootman en Interkerkelijk vrouwenkoor Euterpe uit Voorthuizen, Kesterens Gemengd Koor uit Kesteren, Christelijk gemengd koor De Lofstem uit Heteren en Christelijk gemengd koor Nieuw Leven uit Slijk-Ewijk o.l.v. Arie Moll.
 
Het Concertorkest van de Stedelijke Harmonie Harderwijk verzorgt de muzikale omlijsting en de koren worden begeleid door Harrie Stijf op de digitale piano. Traditiegetrouw hebben de dolfijnen het laatste woord.

Kaarten zijn te koop via www.volkskerstzang.nl voor 5 euro of bij de volgende verkooppunten:

Harderwijk     : The Read Shop|P.C. Hooftplein 12 & Primera|Luttekepoortstraat 8
Zeewolde       : CIGO|Kerkplein 5
Ermelo            : VVV|Stationsstraat 20
 
Voor mensen die in een rolstoel komen zijn er speciale entreekaarten te koop. Meer informatie hierover vind u op de website www.volkskerstzang.nl. Meer informatie over de Volkskerstzang is te vinden op de website en op Facebook. De koepel gaat open om 19.15 uur. De avond begint om 20.00 uur.

Volkskerstzang 2017 Dolfinarium Harderwijk