Voetbalvereniging Zwart-Wit’63 gaat 60-jarig bestaan groots vieren

Volgend jaar bestaat Zwart-Wit ’63 60 jaar. Dat gaat zij groots vieren met een jubileumweek van 17 – 20 mei 2023. De jubileumcommissie is druk bezig een spetterend programma samen te stellen voor jong en oud. Om dit mogelijk te maken organiseert zij op zaterdag 22 april 2023 de Duck-To Eendjesrace.

Er worden bijna 5.000 badeendjes gedropt in de haven van Harderwijk

Elk eendje is gekoppeld aan een lotnummer. Voor de eerste 60 eendjes die finishen, zijn er mooie prijzen. Zoals een elektrische FAT-bike, een 55 inch flatscreen tv een Playstation 5. De loten kosten € 5,00 euro per stuk. De jeugdleden verkopen de loten aan de deur. Ze zijn ook te bestellen via [email protected]. Kijk voor meer informatie over de race en de prijzen op https://www.zwartwit63.nl/468/ducktoeendjesrace/.

De aftrap van de jubileumweek is op 17 mei 2023
Dan is er een officiële receptie voor genodigden. Op donderdag 18 mei organiseert de jubileumcommissie een brunch voor (oud)leden. Mensen die heel lang bij de club betrokken zijn of waren worden dan in de watten gelegd. (Oud)leden kunnen zich hiervoor aanmelden via [email protected]. ’s Middags gaat de bal rollen met een regionaal 7x7 toernooi. Na afloop is er een feestavond met live muziek in de grote feesttent. 

FC creators en de FC Rebellen komen naar de Parkweg
Vrijdag 19 mei staat in het teken van de jeugd. De hoofdactiviteit is de komst van FC Creators. Dit team van bekende youtube vloggers gaat het opnemen tegen een team van Zwart-Wit’63. Op zaterdag 20 mei komen de FC Rebellen naar de Parkweg. Met in hun gelederen bekende oud-profvoetballers, onder wie Andy van der Meijde, Glenn Helder, John de Wolf, Pascal Bosschaart en de Belgische keeper Jean-Marie Pfaff. Zij geven ’s middags een clinic aan de jeugdleden. En spelen daarna  een wedstrijd tegen een team van Zwart-Wit’63. De jubileumweek wordt afgesloten met een Black&White party met drive in show van Q-Music en optredens van live-artiesten.

Lot Zwart Wit 60 jarig bestaan Harderwijk