Voer je kopersgesprek of interieuradvies in een huiselijke sfeer in Waterfront (video)

Wanneer je een keer naar een informatieavond van Waterfront bent geweest, heb je vast de keet op het terrein van binnen gezien. Een saaie en kale plek. 

Onlangs hebben de  spuiters, schilders en stylistes van Meiling Putten de  keet omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer in verschillende stijlen.


Hier kun je nu, geheel in stijl, terecht voor informatie  over het project, maar ook voor interieuradvies voor jouw woning. 

Heb je plannen om in Waterfront (of wellicht een andere nieuwbouwwijk in Harderwijk, zoals Harderweide) te gaan wonen?

Maak dan eens een afspraak met de stylistes van Meiling. Ze komen graag naar je toe. De stylistes denken met je mee en geven je een advies op maat. Ook voor de uitvoering van de werkzaamheden zit je bij Meiling goed. Je kunt er voor kiezen om het zelf of samen te doen en natuurlijk kun je het volledig door Meiling uit laten voeren. Kijk op de website van ‘Zo in je nieuwe huis’ vast eens voor de beste inspiratie en mooiste voorbeelden. Kom naar keet of bezoek de website www.zoinjenieuwehuis.nl

Met Meiling Putten 'Zo in je nieuwe huis'

Met Zo in je nieuwe huis wil Meiling Putten kopers van nieuwbouwhuizen, mensen die verhuisplannen hebben of willen verbouwen volledig ontzorgen bij de inrichting van hun nieuwe woning. ‘Zo in je nieuwe huis’ geeft je advies en biedt een interieur voor elke stijl én elk budget. 

Stylistes Meiling Putten Zo in je nieuwe huis