Vlotte Tantes in tha house!

Officepersoneel vinden is bepaald geen eitje deze dagen. Je zeurt en leurt in je netwerk tot op verjaardagsfeestjes aan toe. Maar je vindt niemand die echt geschikt is. Vlotte Tantes wel! 

Vlotte Tantes is een bemiddelingsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in officepersoneel; tijdelijk of vast, op uitzendbasis of direct in dienst. En het mooie? Jij hebt er nul werk aan

Want zelf werven klinkt leuk en kostenbesparend, maar ongemerkt gaat er veel meer tijd (en vaak ook frustratie) inzitten dan je van tevoren dacht.

Het begint al met een vacaturetekst; hoe stel je die op? En waar post je hem daarna? Welke websites en hoe werkt dat op social media? En dan komen er hopelijk reacties, maar die doorspitten kost veel tijd, want waar moet je allemaal op letten? Ondertussen heeft elke stap je wel bakken met tijd gekost, want het is geen dagelijkse kost voor je.

En dan ga je mensen uitnodigen op gesprek. Met elke kandidaat zit je minstens een half uur, dus een halve dag ben je zo verder. Om vervolgens te beseffen dat er eigenlijk geen echt lekkere match was. Hoeveel tijd (en dus geld) heeft het je ondertussen gekost? (En hoeveel klanten (en dus geld) ben je in die tussentijd misgelopen?)
 
En dan sta je voor de keuze; ga je nog een rondje zelf proberen? Kijken of het nu beter gaat? Of vraag je Liza Dekker - de Mots om hulp? Liza van Vlotte Tantes is thuis in het opstellen van vacatureteksten, weet precies waar die vervolgens te delen en gaat ook nog eens actief op zoek. Zowel in haar eigen netwerk als daarbuiten. En neemt vervolgens via een slimme methode de reacties door, spreekt de best passende kandidaten persoonlijk en stel vervolgens alleen de 3 beste matches aan jou voor. Zodat je bijna 100% zeker bent van een match.
 
Eens vrijblijvend kennismaken? Kijken of je een klik hebt en kijken waar Liza jou mee kan helpen? Bel of mail dan, leuk!
06 51909386/ [email protected]

Liza Dekker de Mots
(Liza Dekker - de Mots)

Vlotte Tantes de Veluwe

Adresgegevens


Veluwe

Telefoon

T. 06-51909386

Meer info