Vischafslag Mosselfeest op strandeiland Harderwijk

Op zaterdag 15 augustus organiseert de Vischafslag Harderwijk een groots mosselfeest op het strandeiland van Harderwijk.

Gasten kunnen voor een vaste prijs onbeperkt mosselen eten op dit gezellige stadsstrand, en de opbrengst van dit evenement komt geheel te goede aan de Vischafslag Harderwijk.

De bouw van de Vischafslag is inmiddels in volle gang en eind dit jaar wordt het prachtige nieuwe gebouw van de Vischafslag en de Botterloods opgeleverd naast de Molen in de Vissershaven van Harderwijk. Met de komst van de Vischafslag willen ze een stukje historie terugbrengen in de stad. Voor het realiseren van de plannen hebben ze reeds € 733.000 opgehaald maar om het doel van € 800.000 organiseert de Vischafslag o.a. dit gezellige evenement.
 
De Vischafslag heeft een aantal partners gezocht die geheel belangeloos meewerken aan dit grote feest. De kookteams van de Boterlap BBT, Hotel & Brasserie Baars en Vishandel Dries van den Berg zorgen voor de bereiding van de authentieke Harderwijkse mosselen deze avond. Broodje Kok zorgt deze avond voor vers stokbrood en heerlijk vers gebakken frietjes. de Koninklijke Prins & Dingemanse zorgt voor de Zeeuwse Mosselen, en van de Mheen Foodservices zorgt voor diverse ingrediënten om u volop te kunnen laten genieten van de heerlijke mosselen.

mosselfeest vischafslag Harderwijk
 
De gasten kunnen onbeperkt Zeeuwse mosselen eten welke op drie verschillende wijze zijn bereid door de kookteams. Daarnaast worden er verse frietjes gebakken, is er vers gesneden stokboord en uiteraard de keuze uit diverse sausjes.

Kaarten a €25 (exclusief drankjes) zijn vanaf 1 juli te koop bij: Hotel & Brasserie Baars, Broodje Kok, Vishandel Dries van den Berg en drukkerij Wedding. Je kan ook een mail sturen naar [email protected]. Er zijn ook een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar voor 10 personen. U krijgt dan uw eigen tafel waar u op volop kan genieten met uw gasten van onbeperkt mosselen, 10 flessen heerlijke gekoelde witte wijn en tafelwater. De prijs voor een VIP tafel is €500,00
 
Het feest start om 17.00 uur op zaterdag 15 augustus op het Strandeiland in Harderwijk en duurt tot 21.00uur. Meer informatie over de Vischafslag vindt u op www.vischafslagharderwijk.nl
Mosselfeest Strandeiland Harderwijk
 

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info