​Vijf jaar Harderwijkse Zaken: Nieuwe winnaar en vierde winactie!

Vijf weken lang vieren wij het vijf-jarig bestaan van Harderwijkse Zaken met vijf leuke winacties. We zijn inmiddels aangekomen bij winactie vier: deze week worden er twee prijzen weggegeven van LampenshopOnline!

WAUW, je leest het goed! Deze week maken er twee mensen kans op een leuke prijs van LampenshopOnline. 

Wat kun je winnen?

1. Lichtadvies voor jouw huis
Eén van de lastigste onderdelen van een huis is de verlichting. De verlichting bepaald uiteindelijk mede de sfeer in huis. Daarom is het belangrijk je goed te laten informeren op het gebied van verlichting. Wanneer jij deze prijs wint, denkt een professional van LampenshopOnline met jouw mee met een lichtplan voor jouw huis. (Lees hier meer over lichtadvies!)

2. Win twee hanglampen van de Ibiza collectie 
De landelijke Ibiza hanglamp is verstelbaar zodat u hem kunt aanpassen aan de ideale hoogte voor bijvoorbeeld boven een eettafel. De stoere hanglamp Ibiza van Lotus Lighting is gemaakt van ijzer en hout. (Lees hier meer over de hanglampen!)

Hanglampen

Hoe doe je mee?

Meedoen met de actie is gemakkelijk: De komende weken zullen wij de acties delen via social media (Facebook, Instagram, Twitter). Door enkel een reactie onder het bericht te plaatsten doe je mee met de actie! Heb je geen social media? Geen probleem! Stuur ons dan een mail naar info@harderwijksezaken.nl.

Bekendmaking winnaar winactie drie: Gefeliciteerd Gert Jan Simon!

Vorige week (10-17 juni) hadden wij een winactie in samenwerking met Germano Menswear. Gefeliciteerd Gert Jan Simon! Jij mag een t-shirt naar keuze van het merk PME legend uitkiezen! Wil je ons een privé bericht sturen? Dan kunnen wij jou uitleggen hoe je het t-shirt kan komen ophalen!

Lampen ShopOnline

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 59-65
3841 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-496708

Openingstijden

Ma 13.00 - 17.00 uur
Di 10.00 - 17.00 uur
Wo 10.00 - 17.00 uur
Do 10.00 - 17.00 uur
Vr 10.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info