Vijf jaar Harderwijkse Zaken: Nieuwe winnaar en derde winactie!

Harderwijkse Zaken bestaat vijf jaar! Om dat te vieren én om al onze trouwe volgers te bedanken hebben wij vijf weken lang winacties in samenwerking met Harderwijkse ondernemers. We zijn nu alweer bij de derde winactie aangekomen! 
 

Maar eerst de bekendmaking van de winnaar: Bea Smit-Klaassen!

Winactie Harderwijkse Zaken

Gefeliciteerd! Jij wint vier een Indische maaltijden van Rumah Rasa! Zou je met ons contact kunnen opnemen? Dit kan je doen door ons een bericht te sturen op Facebook of te mailen naar info@harderwijksezaken.nl.

Maak kans op leuke prijzen van Harderwijkse ondernemers
Vijf jaar Harderwijkse Zaken willen wij vieren met jou. De komende vijf weken delen wij een leuke winacties samen met een aantal Harderwijkse ondernemers.

De derde winactie is in samenwerking met Germano Menswear: Win een t-shirt naar keuze van het merk PME legend!

Zoek je nog een cadeau voor Vaderdag? Wil je jouw man of vriend verrassen? Of wil je jezelf eens in het zonnetje zetten? Dat kan met deze winactie! Germano Menswear geeft een t-shirt naar keuze weg van PME Legend. Je mag dus zelf in de winkel een t-shirt uitkiezen, hoe leuk is dat!

Hoe doe je mee?
Mee doen met de actie is gemakkelijk: De komende weken zullen wij de acties delen via social media (FacebookInstagramTwitter). Door een reactie onder deze berichten te plaatsten doe je mee met de actie! Heb je geen social media? Geen probleem! Stuur ons dan een mail naar info@harderwijksezaken.nl.

PME Legend Harderwijk

Germano Menswear Harderwijk

Adresgegevens

Academiestraat 8
3841 ES Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423595

Openingstijden

Ma 13.00 - 18.00 uur
Di 9.30 - 18.00 uur
Wo 9.30 - 18.00 uur
Do 9.30 - 18.00 uur
Vr 9.30 - 21.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info