Vierde rommelroute Slingerbos Harderwijk

Voor de vierde keer wordt er een rommelroute georganiseerd in de wijk Slingerbos in Harderwijk. De rommelroute zal plaatsvinden op 25 september. 

De eerste rommelroute in Slingerbos werd georganiseerd in 2017

De rommelroute is een ouderwetse kleedjesmarkt, maar dan net anders. De deelnemers stallen hun spullen uit vanuit hun eigen huis, tuin of garage. Ook rondom het gebouw van het Leger des Heils aan de Kennedylaan 56 zullen meerdere kleedjes te vinden zijn.

Na enthousiaste reacties van de bewoners werd in de twee opeenvolgende jaren opnieuw een rommelroute georganiseerd in de wijk. In 2020 ging de rommelroute niet door vanwege het coronavirus, maar dit jaar is de route terug. De organisatie twijfelde of de rommelmarkt door kon gaan, maar na een peiling en enthousiaste reacties is er toch een datum geprikt. De rommelroute valt tegelijk met burendag. Een mooie combinatie voor de buurt om elkaar te ontmoeten. Maar ook als u niet uit deze wijk komt, bent u van harte welkom om een rondje te lopen langs de kleedjes en kraampjes. Dit is mogelijk tussen 10.00 en 14.00. Voor meer informatie over de deelnemende adressen met de route kunt u een kijkje nemen op de facebook pagina Rommelroute Slingerbos Harderwijk.Woont u in de wijk Slingerbos? Dan kunt u ook zelf nog meedoen met een kleedje. Opgeven kan tot 20 september via eerder genoemde facebookpagina. Uw adres komt dan op de plattegrond te staan.

Rommelroute 2019 Slingerbos Harderwijk