Vier podiumplekken voor G.V. Olympia Harderwijk

In de maanden november en december hadden de turnsters van G.V. Olympia Harderwijk hun eerste plaatsingswedstrijden. Alle vier de teams wisten heel knap een podiumplek te behalen.

Op 11 november turnde Karina haar eerste wedstrijd van het seizoen

Samen met NGV Excelsior Nijkerk vormde ze een team in het niveau supplement E. Karina heeft een goede wedstrijd geturnd met een hele knappe prestatie op het onderdeel vloer. Samen met het team heeft ze de eerste plek behaald!

De andere turnsters hadden hun eerste wedstrijd op 9 december in Beekbergen. Het bovenbouw team bestaat uit Lissy, Pilar, Veerle en Kaylynn. Deze turnsters turnen in het niveau supplement G. Ze hebben mooie oefeningen laten zien en dit werd dan ook beloond met het brons!

Dani, Liv, Anna en Jara turnen in het niveau middenbouw 5. Zij mochten het brons in ontvangst nemen voor het draaien van een goede wedstrijd! Daarnaast heeft Dani heel knap de eerste plek behaald met haar individuele prestatie.

Het andere team uit middenbouw 5 bestaat uit Femke, Esther, Maureen, Faye en Esmee. De turnsters hebben laten zien wat ze kunnen en dit werd beloond met de gouden medaille voor het team! Maureen wist met haar individuele prestatie ook nog eens de derde plek te behalen. 

GV Olympia turnsters Harderwijk