Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Krommekamp Harderwijk

Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN aan Krommekamp 115 in Harderwijk een Albert Heijn. De winkel in de wijk Frankrijk krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. 

Winkel opent woensdag 3 november

Albert Heijn Krommekamp voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op woensdag 3 november om 16:00 uur. Supermarktmanager Edwin Benschop en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”
 
Het pand wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Krommekamp
Het team van Albert Heijn Krommekamp staat woensdag 3 november om 16:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. Foto - Albert Heijn, Pieter Hulleman