Versier je huis met een exclusief houten meubelstuk

De website van Houtprofessor is klaar voor gebruik en daar zijn zij heel trots op! Vanaf nu kunnen jullie het complete assortiment zien, hun verhaal lezen, een afspraak maken om te komen bezichtigen en nog veel meer!

Exclusieve houten meubelen, gemaakt door vader en zoon bij wie de liefde voor het hout al generaties lang in de familie zit. Vader Gerrit en zoon William Beelen hebben kennis en interesse gecombineerd in de Houtprofessor

In het productieproces van de meubelen en decoraties wordt, tijdens de behandelingen, het hout in haar waarde gelaten. De producten zijn met de hand bewerkt, waardoor de natuurlijke uitstraling wordt behouden. Daarnaast staat Houtprofessor voor exclusiviteit, ieder product is uniek!

Elke boom is namelijk anders in zijn tekening en vorm. Zo is elk product te onderscheiden omdat ze nooit hetzelfde zullen zijn. “Wij maken exclusieve houten decoratiestukken en meubelen”, aldus William. “Elk product dat wij maken is exclusief, voorzien van een kenmerk en productcertificaat.”

De producten variëren van borrel- en whiskyplanken naar houten tafels en decoratiestukken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende boomsoorten om de keuze uit te breiden en aan de voorkeuren te voldoen. Niets is gek genoeg, dus voor persoonlijke aanvragen staat de deur altijd open!

Alle stukken worden met de hand gemaakt en er wordt gewerkt met verschillende boomsoorten. Omdat elke boom anders is in tekening en vorm, is niet één meubelstuk hetzelfde.

Zien? Bekijk de huidige voorraad op de Website, Facebook en Instagram

Houtprofessor Hierden
(William en Gerrit Beelen)

Houtprofessor

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-22136812

Meer info