Verras je opa en oma met een liedje!

De gebouwen van Cultuurkust zijn gesloten en er worden geen groepslessen meer gegeven. Maar gelukkig gebeurt er wel veel online. 

Cursussen gaan online verder, leerlingen van de muziekverenigingen krijgen gewoon hun wekelijkse les en voor scholen wordt ook speciaal online aanbod ontwikkeld. 

En er gebeurt meer! 
Want voor alle kinderen die nu hun opa of oma missen, omdat ze even niet bij hen langs kunnen, schreef kinderliedjesschrijver en kleinkunstenaar Jasper Smit in opdracht van Cultuurkust het lied 'Oma ik ben er'. Het lied is natuurlijk ook bedoeld voor alle andere mensen die je een hart onder de riem wilt steken. Want ook al kan je nu even niet op visite; niemand hoeft alleen te zijn. 
 
Wil je ook je opa en oma verrassen?  
Leer het liedje uit je hoofd en zing of speel het voor ze via een videobelletje. Ga naar www.cultuurkust.nl/niemandisalleen. Daar kan je video's bekijken van Jasper Smit en vind je alle bladmuziek. 
 
Meedoen aan de videoclip? 
Zet dan het liedje op (via een koptelefoon) en neem alleen jouw zang of instrument op terwijl je meespeelt met het lied van Jasper. Stuur dit filmpje naar projecten@cultuurkust.nl en misschien kom jij wel in de officiële videoclip. NB; Door een video in te sturen geef je toestemming aan Cultuurkust om jouw beelden te gebruiken in een montage die uiteindelijk openbaar zal verschijnen. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door gemeente Harderwijk, gemeente Ermelo en Cultuurpact Schijnwerpers op de Veluwe. 
 
www.cultuurkust.nl/niemandisalleen 
www.cultuurkust.nl/cultuurkust-aan-huis 

Cultuurkust

Adresgegevens

Klooster 4
3841 EN Harderwijk

Telefoon

T. 0341-721021

Meer info