Vernieuwde kinder escaperoom bij Adventure Veluwe in Harderwijk

In de kerstvakantie opent Adventure Veluwe een vernieuwde kinder escaperoom in Harderwijk. De kamer bevindt zich aan de Gelreweg. De nieuwe locatie is ruimer opgezet en geheel opnieuw aangekleed. Er is bovendien een relaxruimte voor de kinderen, waar tijdens een feestje gegeten en gedronken kan worden.

Het succesvolle thema van de huidige kinder escaperoom wordt behouden, namelijk ‘het helpen oplossen van het dossier met Geheim Agent X’

Adventure Veluwe laat weten zeer enthousiast te zijn met de vernieuwing van de kamer. ‘De kamer is groter en daarom is er ruimte voor meer uitdagingen. Daarnaast kunnen de kinderen voor-of achteraf wat lekkers eten en drinken’, aldus Alex Kaper.

Thema vernieuwde kamer

Tijdens 60 minuten speelplezier helpen de kinderen Geheim Agent X met het oplossen van zijn dossier. Het spel vindt plaats in een nagemaakt kantoor van een echte crimineel. Om te ontsnappen uit de vernieuwde kamer moeten de kinderen allerlei opdrachten en puzzels proberen op te lossen, codes zien te kraken en sloten zien te openen.

Kaper: ‘Dit thema gebruikten we al in de bestaande kamer en wij merken dat dit zeer goed bevalt. Het zou dus zonde zijn om dit te veranderen. Daarom hebben wij ervoor gekozen de effecten, puzzels en uitdagingen te vernieuwen, maar juist het thema te behouden’.

Tot stand koming

‘Door ontwikkelingen in escaperooms worden de verwachtingen hoger. Door de kinder escaperoom te vernieuwen, gaan we mee met die ontwikkelingen en kunnen we nóg meer indruk achterlaten. De uitdaging voor kinderen wordt vergroot met extra verassingen in de kamer. Daarnaast kun je handig online de beschikbaarheid zien en zelf boeken’, aldus de enthousiaste Kaper. Kinder escaperoom Een escaperoom is een ruimte waarin een groep mensen zich vrijwillig laat opsluiten. Aan de hand van puzzels, raadsels en codes moet de groep binnen een bepaalde tijd de oplossing vinden om te ontsnappen.

Het daagt de groep uit om samen te werken, out of the box te denken en te zoeken. Vaak hebben de escaperooms verschillende thema’s, zoals een horror- of detectivegenre. De kamer van Adventure Veluwe is de enige kamer in de regio die speciaal gemaakt is voor alleen groepen met jonge avonturiers. De puzzels en raadsels zijn makkelijker en ook de aanwijzingen zijn gemakkelijker te vinden. Daarnaast is het thema minder spannend dan bij een escaperoom voor volwassenen.

Gratis onze de Kinder escape room testen op zaterdag 22 december 2018

Informatie over de kinder escaperoom

Kinder escaperoom Adventure Veluwe Harderwijk