Verkoop je woning via Bart Jansen Makelaars en krijg een dinerbon t.w.v. € 100,- van jouw favoriete restaurant!

Het voorjaar is begonnen! Normaal gesproken stromen de terrassen vol bij het zien van de eerste zonnestralen van het voorjaar, iedereen snakt naar een gezellige borrel op het terras, of een etentje met vrienden. Echter gooien de coronamaatregelen roet in het eten en staat het water tot aan de lippen van veel horecaondernemers.

Bart Jansen Makelaars wil de lokale horeca ondernemers wat steun bieden en hebben daarom deze leuke en lekkere actie. Lunchen of dineren bij jouw favoriete restaurant!

Tijdens de coronacrisis blijkt maar eens hoe belangrijk lokale restaurants, cafés en hotels zijn.  Ze geven invulling aan een dorp of stad, ze zijn een plek om samen te komen, om verdriet en vreugde te delen.

Bij Bart Jansen Makelaars vinden ze het belangrijk dat de horeca blijft bestaan en steunen daarom de lokale horeca met de volgende actie: bij iedere verkoopopdracht van een woning een dinerbon t.w.v. € 100,- cadeau aan de verkopers voor hun favoriete restaurant.

Ben jij van plan je huis te verkopen en wil je de lokale horeca ook steunen? Neem dan contact met hen op voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning en ontvang een dinerbon en geef de lokale horeca ondernemer steun!

Team foto Bart Jansen Makelaars