Verder met werk!

Werkis is een organisatie met een missie waarbij het draait om persoonlijke ontwikkeling en klanttevredenheid. “We werken vanuit een kloppend hart en we leggen alleen die verbindingen tussen kandidaten en opdrachtgevers waar we helemaal achter staan. Wij tonen oprechte interesse en nemen de tijd voor elkaar” vertelt accountmanager Patricia Wind.

“Wij zijn intermediair op de arbeidsmarkt. Het gaat ons alleen niet om het vervullen van tijdelijke banen, het is onze intentie om succesvolle contacten te leggen die tot vaste dienstverbanden kunnen leiden."

"Daarmee maken we het verschil binnen de branche. Intern worden we niet gedreven door targets maar door een goed proces welke leidt tot een optimaal resultaat. ”

De medewerkers voeren met de kandidaten persoonlijke gesprekken, waarin naast het cv de interesses, en hobby’s centraal staan.

“Het gaat er niet om wat iemand al kan, maar om wat iemand drijft in het leven en wie iemand is. Het belangrijkste is hoe iemand zich het beste verder kan ontwikkelen en waar het talent van een kandidaat het best tot zijn recht komt. Met deze uitgangspunten zijn ook onze opdrachtgevers zeer tevreden, want het leidt tot uitstekende samenwerkingen.”

Deze samenwerking hebben wij niet alleen met de klant maar ook met de andere vestigingen in Kampen, Zwolle, Genemuiden, Emmeloord en Lelystad. Vestiging Harderwijk bestaat bijna twee jaar en is volop aan het groeien. ’Wij gaan steeds weer een stap verder, letterlijk, zegt Patricia lachend, want dit jaar gaan we met alle collega’s naar New York.

Wij zoeken mensen, met minimaal een hbo-opleiding, die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen.

Ze beschikken over een hoge dosis aan lef en doorzettingsvermogen, hierdoor durven wij vanuit onszelf te handelen. Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om het werk op je eigen manier in te richten” ‘Wanneer je hier mee om kan gaan, kan je heel hard groeien als persoon’, noemt Patricia Wind. 

“Het is een uitdaging te werken in de huidige arbeidsmarkt” ondervindt Patricia elke dag. “Ik voer persoonlijke gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers over hun wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij willen namelijk experts zijn in de vakgebieden waarin we actief zijn. En dat zijn er nogal wat, omdat ons netwerk bestaat uit opdrachtgevers in verschillende branches. Graag stap ik de auto in om op bezoek te gaan bij de bedrijven hier in de omgeving." Want wat gaan de ontwikkelingen en innovaties hier hard."

"Stiekem ben ik best wel trots als geboren en getogen Harderwijker dat ik hier mag werken.’’

Werkis / verder met werk
Luttekepoortstraat 126-128, Harderwijk
harderwijk@werkis.nl