Verbouwen, verhuizen of opnieuw inrichten? Vrijblijvend informatie inwinnen bij het Rabo Woonbuffet in Harderwijk

Van bouwbedrijf tot makelaar en van schilder tot meubelzaak: wie gaat verbouwen of verhuizen heeft te maken met een groot aantal partijen. 

Hoe fijn is het als al deze bedrijven en instellingen op één plek bij elkaar komen? Het Rabo Woonbuffet biedt dit op donderdagavond 27 oktober in Harderwijk.

“Of u nou informatie wilt over hypotheken, verzekeringen of bijvoorbeeld een nieuwe keuken; bij het Woonbuffet krijgen inwoners van Harderwijk en omgeving de mogelijkheid om snel en doelgericht informatie in te winnen bij allerlei lokale partijen. Op een informele manier en natuurlijk geheel vrijblijvend” aldus manager Financieel Advies Ellen Verhoeven van Rabobank Randmeren
 

Niet alleen voor Rabobankklanten

,,Een nieuwe woning kan best overweldigend zijn. Dat merken we tijdens adviesgesprekken en op informatieavonden van nieuwbouwprojecten”, legt Verhoeven uit. ,,De Rabobank wil een financieel partner zijn in dit keuzeproces, en een langetermijnrelatie opbouwen met de klant. Vandaar dat het Rabo Woonbuffet een avond wordt met een aanbod breder dan alleen ons eigen dienstenpakket, en niet alleen voor Rabobankklanten, maar voor heel de omgeving.”

Workshops en lokale partijen

Tijdens het Rabo Woonbuffet kan men elke 20 minuten een workshop volgen. Zo is er een workshop over het kopen (of verbouwen) van een woning en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarnaast is er een workshop voor de zzp’er die wil weten wat er voor hem mogelijk is op het gebied van hypotheken en zal een lokaal notariskantoor uitleg geven over het levenstestament. Ook kan men vrijblijvend in gesprek met een financieel adviseur voor een eerste korte oriëntatie. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. U kunt dus direct uit uw werk of vanuit uw opleiding naar het Rabo Woonbuffet komen zonder eerst thuis te eten.

Duurzaam verbouwen

Als coöperatieve bank streven we samen met onze zakelijke en particuliere klanten naar het realiseren van hun ambities voor een duurzame samenleving. Hierbij focussen we onder andere op het versnellen van de verduurzaming van de woningmarkt. Tijdens het Rabo Woonbuffet zullen er een aantal bedrijven uit de omgeving aanwezig zijn om advies te geven over het duurzaam verbouwen van uw woning. Uiteraard denkt Rabobank graag mee in het meefinancieren van deze verbouwing in uw hypotheek.

Aanmelden

Het Rabo Woonbuffet wordt georganiseerd op donderdag 27 oktober tussen 18:00 en 21:00 uur.
Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Meld u dan aan via: https://events.rabobank.com/randmeren/woonbuffet/

Randmeer Makelaars
Meiling Interieur en Decoratie "Zo in je nieuwe huis"