Veluwse fietsdagen 2, 3 en 4 augustus 2022

Kom gezellig fietsen door de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe! Verken drie dagen lang één van de mooiste fietsgebieden van het land; start bij de VVV’s in Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, Hulshorst en Elspeet en vanaf Hotel Vierhouten voor een prachtige route met leuke extra's onderweg. 

Speciaal voor deze dagen zijn er weer routes uitgestippeld waarbij je onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkomt. Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook

Zoals ieder jaar hebben we speciaal voor deze dagen een nieuwe route voor u uitgezet. U kunt vanuit Ermelo starten voor 3 afstanden namelijk; 23, 40 en 55 km. De route gaat via de Leuvenumse bossen en de Elspeetse heide richting Elspeet, waarna u via Uddel, Speuld en Drie weer terug fietst naar Ermelo. De langs route (55 km) maakt nog een extra lus door Kroondomein 't Loo richting Hoog Soeren. Onderweg zijn er diverse horeca gelegenheden die een leuke aanbieding voor u hebben. De route kost € 3,95 p.p. en starten is mogelijk vanaf 09.00 uur.
 
Ook bij de andere deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,95 een route verkrijgbaar. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer.

Veluwse fietsdagen VVV Ermelo
(foto VVV Ermelo)