Veluwe Games 2015

Op vrijdag 25 september wordt voor het vierde jaar op rij de Veluwe Games gehouden op en rond het terrein van voetbalvereniging Zwart Wit ’63 in Harderwijk.

Na de succesvolle spelen van de vorige jaren worden in 2015 de Veluwe Games herhaald. Vorig jaar kwamen bijna 200 mensen in beweging tijdens de Veluwe Games in 2014. Op vrijdag 25 september wordt voor het vierde jaar op rij de Veluwe Games gehouden op en rond het terrein van voetbalvereniging Zwart Wit ’63 in Harderwijk. Deze sportdag wordt georganiseerd voor mensen voor wie bewegen niet altijd vanzelfsprekend is.
 
Onder andere Wout Zijlstra (oud sterkste man van Nederland) heeft al toegezegd om de Highland Games weer te begeleiden. Ook jeu de boules, mountainbiken, voetbal en fitness zullen deel uit maken uit van het aanbod. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

Vanaf 20 juni a.s. is het weer mogelijk om in te schrijven voor dit evenement. Meer informatie is te vinden op www.veluwegames.nl

Ook sponsors worden van harte uitgenodigd om te reageren. Bedrijven die de Veluwe Games willen sponsoren kunnen tijdens de Veluwe Games een banner ophangen en folders verspreiden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Kees Grovenstein via telefoonnummer 06-11387056 of email [email protected]
Veluwe Games 2015 Harderwijk