Vandenbrink Onroerendgoed is op zoek naar een commercieel medewerker

Met enige regelmaat zoekt Vandenbrink Onroerendgoed nieuwe collega’s om hun team te versterken. En zelfs als zij geen specifieke vacature hebben, kun je hun misschien met een open sollicitatie overtuigen dat jij een onmisbare aanwinst bent.

Dus: wil jij een functie in het vastgoed, ben je bereid om te leren en de mouwen op te stropen en beschik je over een jeugdig enthousiasme?

Solliciteer dan door middel van onderstaand formulier! Voor vragen over werken voor het bedrijf, kan je bellen naar 0341-55 31 43 en vragen naar Stefan.

Momenteel hebben zij plaats voor een commercieel medewerker

Commerciële administratie
Voor deze functie zoeken zij een enthousiaste collega die graag voet zet in de vastgoedbranche. Samen met je collega’s van de afdeling verhuur zorg je ervoor dat bedrijfspanden en woningen verhuurd zijn. Jij pakt in dit proces o.a. de administratieve taken op, zoals het opstellen van de huurovereenkomst. Ook ga je op zoek naar nieuwe huurders en beantwoord je vragen van geïnteresseerden en huurders.

Wat verwachten zij?
Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig;
Je kan georganiseerd werken;
Beschikbaar voor 40 uur per week;
Uit de omgeving Ermelo.

Wat bieden zij?
Een leuk en gezellig team;
Een fulltime functie;
Een prettige werkomgeving;
Gevarieerde werkzaamheden.

Heb je na het lezen interesse in deze functie, vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in. Heb je vragen over het werken bij Vandenbrink Onroerend Goed, dan kan je contact opnemen met het telefoonnummer 0341-55 31 43 en vragen naar Stefan.

Van den Brink Onroerend Goed

Adresgegevens

Horster-Engweg 5
3853 ME Ermelo

Telefoon

T. 0341-553143

Meer info