Vandenbrink Onroerend Goed is op zoek naar nieuwe collega's

Vandenbrink Onroerend Goed is actief op zowel de zakelijke als de particuliere vastgoedmarkt. Ze kopen, ontwikkelen, verhuren en verkopen onder andere woningen, winkels, horeca, industrie, medisch onroerend goed en kantoorpanden in ruim 30 gemeenten in zowel Nederland als in Duitsland.

Om hun klanten nog beter van dienst te zijn, dan ze al van hen gewend zijn, zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s

Voor vragen over werken bij Vandenbrink Onroerend Goed kan je bellen naar 0341-553143 en vragen naar Stefan. Ze verwelkomen ook open sollicitaties.

Vacature Manager administratie/financiën

Voor het team administratie zijn ze op zoek naar een manager administratie/financiën die graag in een klein team werkt. Heb jij de ambitie eindverantwoordelijk te zijn voor de financiën van een vastgoedorganisatie? Ben jij de persoon die de financiën in control heeft en administratieve en ondersteunende processen beheert? Kom dan het team Financiën versterken. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature commercieel administratief medewerker

Het team Verhuur bestaat uit de mensen die contact hebben met zowel onze zakelijke- als particuliere huurders. Zij hebben daarnaast contact met makelaars en gemeenten. Daarbij assisteren zij ook in de verkoop van woningen en bedrijfspanden. Voor dit team zijn ze op zoek naar een commecieel administratief medewerker. 

In deze functie sta jij hun klanten te woord. Je verwerkt hun gegevens in de systemen. Je maakt de huurovereenkomsten op en draagt zorg voor de correcte afhandeling ervan. Je stemt met afdeling beheer af zodat hun klanten keurig de panden in gebruik krijgen. Ook onderhoud je de (digitale) kanalen waarmee ze nieuwe huurders werven. Mocht jij jezelf herkennen in deze taken, dan zijn ze op zoek naar jou! Bekijk hier de hele vacature.

Vacature uitvoerend medewerker beheer

Voor het onderhoud en beheer van de vastgoedportefeuille zijn ze op zoek naar een uitvoerend medewerker beheer. Ben jij technisch en beschik jij over goede sociale vaardigheden? Kan jij goed omgaan met mensen uit verschillende landen? Dan ben jij de juiste persoon in het team. Bekijk hier de hele vacature.


Vandenbrink Onroerend Goed vacatures

Van den Brink Onroerend Goed

Adresgegevens

Horster-Engweg 5
3853 ME Ermelo

Telefoon

T. 0341-553143

Meer info