Vanaf januari weer volop cursussen en workshops bij Cultuurkust!

Voor iedereen die 2017 goed wil beginnen biedt Cultuurkust voor zowel kinderen als volwassenen weer volop nieuwe cursussen en workshops.

In Harderwijk staan nieuwe danscursussen in De Bogen, Drielanden, gepland. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen daar les nemen in Kinderdans, Jazz & Showdans of Streetdance & Hiphop. Er is ook gedacht aan 55+ers die van bewegen houden; voor hen staat Dansconditie 55+ op het programma.

Nieuw zijn o.a. ook de cursussen Schrijfcafé Harderwijk i.s.m. Brasserie De Bank, Afrikaanse Percussie (voor jongeren en volwassenen), Werken met papier, Raku stoken en Kennismaken met olieverf.

In Nunspeet wordt in samenwerking met Anouk Dance Experience in Veluvine les gegeven in Street/Jazz (6-8 jaar), Streetdance (9-12 jaar), Streetdance/Hiphop (12-15 jaar) en Moderne dans (14-21 jaar).


En voor kinderen die van toneel houden start weer een Toneel en Musical basisklas.


Uniek is ook de cursus Zang 60+ Liedjes van toen… waarin 60+ ers onder leiding van docente Rose Spearman de mooiste Nederlandstalige liedjes van vroeger zingen.

Voor kinderen in de omgeving van Elspeet die noten willen leren lezen of kennis willen maken met verschillende muziekinstrumenten start in het Kulturhus in februari Algemene Muzikale Vorming.

En dat is nog maar een tipje van de sluier aan inspiratie die Cultuurkust in het voorjaar 2017 aan alle inwoners van regio Noordwest Veluwe biedt.

Dus kijk gauw op www.cultuurkust.nl/cursussen voor een totaaloverzicht van alle cursussen en workshops.

Of houd de brievenbus in de gaten, want de nieuwe cursusbrochure wordt binnenkort huis aan huis verspreid in de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en Zeewolde.

Wie weet hoeveel plezier het oplevert!
Voor meer informatie en inschrijven: www.cultuurkust.nl/cursussen