Van weekjournaal naar elke dag een uitzending

Van alle kanten wordt ons gevraagd of we ander werk hebben gevonden. Voor veel mensen staat het Harderwijkse Zaken weekjournaal kennelijk gelijk aan ons platform Harderwijkse Zaken. Toen wij twee weken geleden bekend maakten te stoppen met het weekjournaal, bedoelden wij ook echt alleen het wekelijkse journaal. 

Harderwijkse Zaken blijft. En we blijven ook uitzenden, sterker nog, we gaan dagelijks uitzenden.

Het weekjournaal maakt plaats voor actuele, dagelijkse items. Omdat we niet willen wachten met nieuws, maar dat meteen met jullie willen delen.

Het weekjournaal was heel leuk en loopt goed. We hebben drie seizoenen gedraaid en honderd afleveringen opgenomen. Maar we willen ons nieuws niet langer bewaren voor een wekelijkse uitzending. We willen het maken en meteen kunnen delen, op ons eigen on-demand tv-kanaal. Hè, on-demand? Ja, het Netflix van de Veluwe, met een steeds groeiende database aan uitzendingen en series.

Het zal best wel even wennen zijn, maar wij denken dat het ons veel meer ruimte geeft, dat we creatiever kunnen zijn.

En, echt heel belangrijk voor ons, actueler.

Nu we straks niet langer vastzitten aan een wekelijkse aflevering, kunnen we ook veel meer series of rubrieken maken. En we vinden het leuk als jullie, ons publiek, daarin meedenken. Natuurlijk staat kwaliteit voorop en gaan we niet alles zomaar uitzenden, maar leuke ideeën, die echt iets aan het merk Harderwijkse Zaken toevoegen, horen we graag.

Het is niet de enige uitdaging die ons te wachten staat. Begin september gaat ook Ermelosezaken.nl in de lucht. Eenzelfde platform als HarderwijkseZaken, met dezelfde mogelijkheden, maar dan voor de Ermeloër. Houd ons in de gaten, voorzie ons van nieuws en denk met ons mee.

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info