Van Uw Eigen Drogist naar D.I.O. drogisterij Tweelingstad in Harderwijk

Op 7 januari aanstaande opent drogisterij Tweelingstad na een grondige make-over feestelijk haar deuren. 

Eigenaarsechtpaar Matthijs Engering en Titia van de Ven hebben zich aangesloten bij de D.I.O. drogisterijformule. De winkel zal vanaf nu dan ook door het leven gaan als D.I.O. drogisterij Tweelingstad.

Vertrouwd en deskundig
Drogisterij Tweelingstad wordt in een nieuw hip jasje gestoken, maar de medewerkers blijven uw vertrouwde adviseurs. Zij nemen, zoals u gewend bent, alle tijd voor u, maken graag een praatje, kennen uw wensen en behoeften en geven u altijd een deskundig advies. Alle medewerkers in de winkel hebben jarenlange ervaring en zijn van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Omdat bij de D.I.O. drogisterij iedereen uniek is, kunt u er dus van op aan dat D.I.O. drogisterij Tweelingstad samen met u naar de beste oplossing zoekt.

Drogisterij D.I.O. Tweelingstad Harderwijk

D.I.O. Beste Servicedrogisterij

De D.I.O. drogisterij is dit jaar niet voor niets wederom verkozen tot Beste Servicedrogist van het land. Goede service is hét speerpunt van de D.I.O. drogist. Deze persoonlijke, warme benadering maakt de D.I.O. drogist echt anders. Maar D.I.O. let ook op de kleintjes. Uw portemonnee vaart wel bij het unieke huismerk Idyl, een product met de kwaliteit en de prijs zoals iedereen het graag wil. Fun-artikelen en scherpe prijzen zorgen ervoor dat u graag en vaak bij D.I.O. naar binnen loopt. Bij D.I.O. vindt u gewoon altijd wat u zoekt.

Servicepunt van Apotheek Tweelingstad

Bij D.I.O. drogist Tweelingstad kunt u ook de medicijnen ophalen die klaargemaakt zijn bij Apotheek Tweelingstad. Ook voor vertrouwde apotheekmerken zoals Vichy, Eucerin, La Roche Posay en Boots producten kunt u terecht bij D.I.O. drogisterij Tweelingstad

D.I.O. pakt uit

Kom op 7 januari langs en maak kennis met onze vernieuwde winkel en alle nieuwe producten. Om onze heropening te vieren, geven wij op deze dag goodiebags ter waarde van € 30,- weg.

De eerste 100 klanten die minimaal €15,- besteden krijgen een goedgevulde goodiebag

D.I.O. drogisterij Tweelingstad Harderwijk D.I.O. drogisterij Tweelingstad Harderwijk