Van schermclub Harderwijk naar schermclub Midden Nederland

Per 1 juli is het officieel, de nieuwe naam van de schermclub zal Schermclub Midden Nederland worden.

De reden hiervoor is de uitbereiding in het aantal vestigingen van de schermclub

In oktober 2013 is de schermclub opgericht binnen de gemeente Harderwijk. De manier van de schermclub en de schermsport promoten werpt haar vruchten af. Het ledenaantal van de schermclub groeit enorm. Tevens zijn de resultaten van onze leden op schermwedstrijden ook van een hoog niveau.
 
Het opstarten van nieuwe vestigingen om meer leden te krijgen, de schermsport nog meer te promoten en het uitbreiden van het trainingsaanbod was de volgende stap. Voor de huidige leden zal er niet veel veranderen. Het enige wat zal veranderen is de naam en de uitbereiding van het aantal trainingsmomenten. Door de uitbereiding van het aantal trainingsmomenten kunnen wij, als schermclub, ons ook nog meer gaan richten op de wedstrijdsport.

Uitbreding naar Hilversum en Nijkerk

In overleg met de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond is er gekozen om nieuwe vestigingen te starten in de gemeente Hilversum en de gemeente Nijkerk. Momenteel is de schermclub druk met de voorbereidingen om na de zomer vakantie een goede start te kunnen maken in deze twee gemeenten.

Social Media

Wij hebben door de naamsverandering ook het een en ander moeten wijzigen op social-media. U kunt ons vinden via de volgende kanalen:
www.facebook.com/schermclubmiddennederland
www.twitter.com/schermclub
www.instagram.com/schermclubmiddennederland

Nieuw logo en nieuwe website

Tevens kunt u onze website bezoeken via het volgende adres:
www.schemclubmiddennederland.nl en hebben wij een nieuw logo laten ontwerpen.
 
Mocht u informatie willen ontvangen over de schermclub of de schermsport, neemt u dan contact met ons op.