Vakschilders Ermelo B.V.: het geheim van al jaren tevreden klanten

“Wij zijn een traditioneel schildersbedrijf,” vertelt Dick Bilder van Vakschilders Ermelo. Hij legt dat uit: “Het betekent dat wij niet alleen schilderen. Ik geef ook kleuradvies, we behangen, doen wandafwerking, plafondafwerking en dergelijke.” 

Bilder benadrukt dat zijn intentie bij elke klus is met de klant meedenken en afspraken nakomen

“Ik denk dat we daardoor wel 75% vaste klanten hebben.” De klanten van Vakschilders Ermelo verschillen ook enorm. Van particulieren tot VvE’s, van scholen tot kerken en instellingen. “Vorig jaar mochten we het Schipholgebouw in Aviodrome doen, dat was ook leuk.”

Onze klanten komen bij ons terug omdat wij kwaliteit bieden en onze afspraken nakomen

Vakschilders bieden kwaliteit en ontzorgen
Vakschilders Ermelo bestaat al jaren en nog altijd staat het schildersbedrijf voor vakwerk. Bilder: “onze intentie is om het goed te doen. Daarom heten wij ook vakschilders. Ik heb werknemers rondlopen die stuk voor stuk het schilderen leuk vinden en voldoening uit hun werk halen. De meeste zijn jong bij ons begonnen en we hebben ze zelf opgeleid. We zijn vooruitstrevend, modern en goed geoutilleerd. We hebben alles in eigen beheer.” Naast kwaliteit bieden, werkt Dick Bilder ook altijd vanuit de wensen van de opdrachtgever. “We vragen wat je nodig hebt, leggen uit wat we gaan doen en zorgen dat het goed gebeurt. Om die reden werken we ook vrij veel voor beleggers, mensen die ontzorgd willen worden. Hun panden moeten gewoon goed onderhouden worden.”

Vakschilders Ermelo

Bij Vakschilders Ermelo denken we met de klant mee

Kwaliteit is belangrijk voor Dick Bilder en hij richt zich meer op onderhoud van schilderwerk. “Goede afwatering, kitvoegen netjes verwerken, schuren voor een goede hechting, alles wat vóór de laatste laag gebeurt, is veel belangrijker. Wij schilderen. Wij doen ook weleens nieuwbouw, waar we ook echt kwaliteit mogen leveren. Bijvoorbeeld bij de oplevering van vrijstaande woningen.”

Vrijstaand huis Vakschilders Ermelo

Onderhoud schilderwerk appartementencomplexen in Harderwijk

In Harderwijk onderhoudt Vakschilders Ermelo veel appartementencomplexen. Schilderwerk buiten moet elke 5 tot 7 jaar vervangen worden. “Bij VvE’s is een fonds voor onderhoud wettelijk verplicht. Wij willen altijd graag terugkomen bij bestaande klanten, maar ook nieuwe appartementencomplexen zijn welkom.” Bel je Vakschilders Ermelo, dan komt Dick Bilder langs om te kijken en inspecteren. Daarna maakt hij een advies en dat licht hij met alle plezier toe. “Veel VvE’s willen kwaliteit, afspraken nakomen en garanties zijn belangrijk voor goed onderhoud van het schilderwerk. Omdat wij goed ondersteunen, maakt de VvE uiteindelijk minder kosten. 

Kwaliteit, afspraken nakomen en garanties zijn belangrijk voor goed onderhoud van schilderwerk

Dat Vakschilders Ermelo persoonlijk langskomt om het advies en werk toe te lichten, vinden niet alleen VvE’s prettig. “In Harderwijk hebben we vorig jaar een hele straat gedaan. 13 huizen, allemaal als opdrachtgever. Ik sprak met elke huiseigenaar af wanneer hun het beste uitkwam. Door de slimme vorm van collectief aanbesteden konden we in een relatief korte doorlooptijd het schilderwerk onderhoud van alle woningen doen.”

Schilderwerk binnen: nu tijdelijk scherpe winterschilderprijs

In de winter is onderhoud van schilderwerk buiten soms wat moeilijker vanwege de weersomstandigheden. Daarom plant Dick Bilder ’s winters graag ook schilderwerk binnen in. “Wij kunnen binnen alles. Spuiten, schilderen, behangen, wand- en plafondafwerking. Vertel me wat je nodig hebt en wij regelen het. We plannen het werk zo dat je er zo weinig mogelijk last van hebt. Neem eens contact op, dan regel ik een nette prijs.”

Vakschilders Ermelo

Vakschilders Ermelo

Adresgegevens

Mariënhoef 2
3850 AH Ermelo

Telefoon

T. 0341-558299

Meer info