​Vakschilders Ermelo: 'Als schilderwerk vakwerk moet zijn'

Vakschilders Ermelo is een allround schildersbedrijf. Dick Bilder van Vakschilders Ermelo: "Allround betekent dat wij schilderen in de breedste zin van het woord, dit houdt in: Binnen schilderen, buiten schilderen, behangen, wandafwerking, eigenlijk alles wat met schilderen te maken heeft".

"Van woningen, kantoorpanden tot appartementencomplexen. Wij hebben capaciteit om het grote werk goed aan te kunnen".

Een voorbeeld van een groot project is een appartementencomplex aan de Drielandendreef in Harderwijk. Het appartementencomplex bevat 66 appartementen. Bilder: "Bij een project als aan de Drielandendreef gaat het om de afstemming van wanneer we komen, en hoe we het gaan doen. Een schilder zorgt eigenlijk altijd voor overlast, er moet een raam of deur open, hij moet schuren en daarbij komt stof vrij. Wij overleggen van tevoren goed met de bewoners hoe wij alles het beste kunnen aanpakken door zo min mogelijk overlast te geven".

'Totaalpakket voor onderhoud aan bedrijfspand of woning'
Vakschilders Ermelo werkt met onderhoudspakketten van 5, 10 of 15 jaar. Bilder: "Gedurende de periode nemen wij het onderhoud aan woningen of gebouwen over. Het onderhoud wordt voor je gepland en gedaan. Door deze abonnementsvorm weet de klant ook precies wat het schilderwerk gaat kosten. We geven namelijk van tevoren een prijsopgave. Zo blijft de woning in een goede staat en sta je niet onverwachts voor grote uitgaven".

(Tekst gaat verder onder de foto)
Telgerweg Ermelo
(Foto: Schilderwerk Telgterweg Ermelo)

'Particulier, zakelijk en VVE'
De klanten van Vakschilders Ermelo kun je onderverdelen in drie categorieën: Particulier, Zakelijk en Vereniging van Eigenaars (VVE). "Particulier is vaak een woning. Zakelijk zijn kantoorpanden, een voorbeeld hiervan is Accent in Harderwijk. Voor de VVE is schilderwerk vaak wel een forse investering, maar wij kunnen juist door onze onderhoudsabonnementen al een goede prijsopgave geven voor het onderhoud van appartementencomplexen. Een VVE kan dus de kosten goed verspreiden over meerdere jaren".

Kwaliteit
"Bij iedere schilder zal het schilderwerk na afloop glimmen, maar hoe het er uit ziet na een aantal jaar, dáár gaat het om", legt Bilder uit. "Bij Vakschilders Ermelo richten wij ons dan ook op de langdurige relatie met de klant. Er werken echte vakmensen bij Vakschilders Ermelo, sommigen werken hier al 25 jaar. We blijven ons continu ontwikkelen en bijscholen om de beste kwaliteit te leveren".

Hoe zorgt Vakschilders Ermelo voor de beste kwaliteit? Bilder: "Geen pand is hetzelfde. Daarom maken wij een uitgebreid plan. Wij besteden meer aandacht aan de ondergrond. Wij kijken naar hoe het systeem in elkaar zit. Kit is daarbij belangrijk, afwatering, wel of geen zon, et cetera. Vakschilders Ermelo werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en geeft garantie op het resultaat. Een langdurige relatie met de klanten vinden wij belangrijk. Een klant van Vakschilders Ermelo is een tevreden klant".

Stationslaan Harderwijk
(Foto: Schilderwerk Stationslaan Harderwijk)

Vakschilders Ermelo

Adresgegevens

Mariënhoef 2
3850 AH Ermelo

Telefoon

T. 0341-558299

Meer info