Vacatures Werkis Harderwijk

Werkis Harderwijk heeft weer vacatures voor je klaar staan! Dit keer zoekt Werkis voor één vacature iemand met technisch inzicht en voor de andere iemand met een afgeronde technische MBO opleiding. Iets voor jou? Reageer dan op de vacature of loop eens binnen bij Werkis Harderwijk.

Opbouwmonteur (M/V) -  Zeewolde - 40 uur per week

Ben jij van het motto 'Afspraak is Afspraak?' Ben jij ambitieus en wil jij graag doorgroeien binnen een technisch grondverzet bedrijf? Lees dan snel verder, want dan is deze functie iets voor jou!

Als opbouwmonteur ga je bezig met het zelfstandig opbouwen van opties op graaf- grondverzet- en wegenbouwmachines. Je past machines aan naar wens van de klant en je levert een bijdrage aan het samenstellen en verbeteren van de opbouwboeken. Elke dag is anders want je doet allerlei diverse werkzaamheden.

Als opbouwmonteur komt je terecht in een warm bad van enthousiaste en kundige collega's met een goede werkmentaliteit. Naast het werk als opbouwmonteur biedt het bedrijf doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als opbouwmonteur werk je met vaste werktijden in de dagdienst. Daarnaast staat het bedrijf open voor jouw eigen creatieve ideeën en initiatieven, want samen sta je sterker dan alleen.
Bekijk hier de volledige vacature.

Assemblagemedewerker (M/V) - 't Harde - 40 uur per week.

Ben jij iemand met technisch inzicht en neem jij graag verantwoordelijkheid voor het proces van begin tot eindproduct? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Voor een bedrijf dat koelsystemen produceert zijn we op zoek naar een assemblagemedewerker. Als assemblagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van koelsysteem onderdelen. Deze werkzaamheden verricht je om uiteindelijk tot het eindproduct te komen. Je komt te werken binnen een productieomgeving met een team van vier vakmensen.
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel via deze link.

Wil je meer weten over bovenstaande functies? Of zoek je een andere leuke functie? Kom dan eens langs bij Werkis Harderwijk, aan de luttekepoortstraat tegenover de Action.