Vacatures Werkis Harderwijk

Werkis Harderwijk heeft weer vacatures voor je klaar staan! Dit keer zijn zij op zoek naar een kwaliteitscontroleur, een machine operator, een hovenier, een vakantie sorteermedewerker en een monteur technische dienst.

Kwaliteitscontroleur (M/V) 40 uur per week

Ben jij analytisch ingesteld, nauwkeurig en proactief? Lees dan snel verder want dan is deze functie mogelijk wat voor jou!

Als kwaliteitscontroleur kom je te werken binnen een recycling omgeving waarbij je de kwaliteit waarborgt van de producten! Jij als kwaliteitscontroleur schakelt tussen de productie en afnemers. Je ontvangt klanten en registreert al het inkomende en uitgaande materiaal. Verder is het belangrijk dat analytisch bent ingesteld. Het materiaal bewerk je voor en aan de hand van cijfers beoordeel en rapporteer je meetwaarden. Met die meetwaarden voer je fysische en statistische analyses uit. Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor productcontrole. Dit houdt in dat je bij afwijkende samenstellingen van het materiaal je de Hoofd Productie en accountmanagers informeert. Het belangrijkste is dat je rechtstreeks rapporteert aan de Operational Manager.

Je hebt te maken met uitdagende functie in de dagdienst, waarbij je samen met andere collega's en zelfstandig je sterk analytische denkvermogen elke dag opnieuw kan prikkelen! Bekijk hier de volledige vacature

Machine operator (M/V) 40 uur per week

Ben je technisch ingesteld en ben jij op je sterkst wanneer je in teamverband werkt?
Lees dan snel verder want dan is deze functie mogelijk wat voor jou!

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor de juiste afstelling van de machines. Door jouw inzet zorg je ervoor dat machines een goede kwaliteit en hoeveelheid tonnages behalen.

Je komt als machine operator te werken binnen een bedrijf dat zich richt op de recycling van metalen. De gerecyclede metalen worden o.a. gebruikt voor de auto-industrie. Jij als machine operator hebt feeling met techniek, je bent leergierig en je hebt zin in een nieuwe uitdaging!
Verder werk je in de 2-ploegen met een enthousiaste en betrokken groep collega's! Bekijk hier de volledige vacature.

Hovenier (M/V) 40 uur per week

Wij zijn op zoek naar ervaren hoveniers uit de omgeving van Harderwijk. Als hovenier werk je onder leiding van een voorman bij de aanleg en het onderhoud van stedelijk- en particulier groen. Dit kan bijvoorbeeld het onderhouden van tuinen bij zorginstellingen zijn of het aanleggen van een bedrijfstuin. Je kunt zelfstandig werken en eventueel optreden als vervangend voorman. Bekijk hier de volledige vacature.

Vakantie sorteermedewerker (M/V) 40 uur per week

Ben jij iemand die van hard werken houdt? En ga je graag door weer en wind? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Als sorteermedewerker ben jij medeverantwoordelijk voor het productieproces van een recyclingbedrijf. Je komt te werken op een productieomgeving waar je moet beschikken over een goede werkmentaliteit. De hoofdwerkzaamheden als sorteermedewerker staan in teken van het scheiden van metalen. Je staat aan een lopende band waar de productieomgeving erg lawaaierig is. Naast deze lawaaierige omgeving werk je deels buiten. Omdat je deels buiten werkt en omdat het een lawaaierige omgeving is krijg kleding en oordoppen zodat je van de weeromstandigheden en geluid geen last hebt. Bekijk hier de volledige vacature.

Monteur technische dienst (M/V) 40 uur per week

Heb jij technisch inzicht? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Wij zijn opzoek naar een monteur technische dienst in omgeving Harderwijk. Als monteur technische dienst ben jij mede verantwoordelijk voor het onderhouden en instellen van ons moderne machinepark. Jij beschikt over een gedisciplineerde werkhouding en de juiste mentaliteit. ook heb jij ruime technische kennis en bent in staat zelfstandig problemen aan de machines op te lossen. Bekijk hier de volledige vacature.