Vacatures Werkis Harderwijk

Uitzendbureau Werkis / verder met werk in Harderwijk beschikt over een grote diversiteit aan vacatures. Elke week brengen zij de nieuwste vacatures onder de aandacht. Deze week in de branche: industrie, techniek en Human Resources! 

Machine operator (M/V) Harderwijk, 38 uur per week

Heb jij technisch inzicht en gevoel voor orde en netheid? Deze functie zou iets voor jou kunnen zijn!

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zijn wij op zoek naar een machine operator. Als machine operator zorg jij voor het instellen en ombouwen van de productielijn. Jij bent verantwoordelijk dat de kwaliteit en de efficiëntie van de productielijn gewaarborgd blijft. Hiernaast verhelp je kleine storingenen en stuur je je directe collega's aan.
Bekijk hier de volledige vacature!

Installatiemonteur (M/V) Harderwijk, 40 uur per week

Staat het ontzorgen van mensen bij jou op nummer 1 en heeft de installatietechniek voor jou geen geheimen? Lees dan even verder.

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte installatiemonteur. Als installatiemonteur zorg jij er voor dat de verwarmingsinstallaties worden vervangen en geïnstalleerd worden. Hiernaast zorg jij er met jouw klantgerichte instelling voor dat jij het visitekaart van onze opdrachtgever bent. De werkzaamheden voer je zelfstandig of in teamverband uit. Kortom een erg veelzijdige functie!
Bekijk hier de volledige vacature!

HR Administator (M/V) Nunspeet, 24 uur per week

Ter ondersteuning van een opdrachtgever z'n HR afdeling zijn wij per direct op zoek naar een HR Administrator voor de periode van een jaar. De afdeling HR bestaat uit 2 HR Generalisten, 1 HR Recruitment Specialist, 2 Education & Training medewerkers, 1 HR Administrator en wordt aangestuurd door een HR Manager.

Je bent hét interne en internationale aanspreekpunt voor uren- en salarisadministratie van de fabriek in Nunspeet, in samenwerking met ons Shared Service Center in Oekraïne.

Voor Nunspeet ben jij de specialist voor met name de uren- en salarisadministratie. Je voert steekproefsgewijs controles uit en je coacht de leidinggevenden hierin. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning aan jouw collega's. Je hebt een groot gevoel voor integriteit en organisatiesensitiviteit.
Bekijk hier de volledige vacature!

HR medewerker M/V Harderwijk, 40 uur per week

Omschrijf jij jezelf als mensgericht en zijn personeelszaken helemaal jouw ding? Ben jij een HR professional en ben je toe aan een nieuwe stap? Dan is de kans groot dat we jou zoeken!

Als HR medewerker voor een productiebedrijf in Harderwijk hou jij je bezig met het binnenhalen van nieuwe medewerkers. Je maakt hiervoor afspraken met uitzendbureaus, maakt een selectie uit sollicitanten en plant en voert eerste gesprekken met sollicitanten. Het is daarom erg belangrijk dat plannen hoog in jouw kwaliteiten lijstje staat! Naast de verantwoordelijkheid voor het werving en selectieproces van nieuwe medewerkers voer je ook overige operationele HR taken uit, samen met het HR team.
Bekijk hier de volledige vacature!

Is uw interesse gewekt door één van deze vacatures? 

Neem dan contact op met Werkis Harderwijk: 0341 745 709. Of loop eens het kantoor binnen aan de Luttekepoortstraat 126. (schuintegenover de Action)