Vacatures Werkis Harderwijk

Uitzendbureau Werkis / verder met werk in Harderwijk beschikt over een grote diversiteit aan vacatures. Elke week brengen zij de nieuwste vacatures onder de aandacht. Deze week in de branche: logistiek, verkoop en techniek! 

Regionaal Chauffeur CE (M/V) Ermelo, 40 uur per week

Zit jij het liefst de hele dag achter het stuur en deins jij niet terug voor fysiek zwaar werk?
Ben je daarnaast meester in het rijden door kleine straatjes?
Heb je ook nog eens een passie voor grote machines en techniek?

Dan zoeken we jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Harderwijk zijn wij op zoek naar technisch ingestelde vrachtwagenchauffeurs. Het betreft fulltime werk in de dagdienst in de omgeving midden Nederland.
Bekijk hier de volledige vacature!

Zaterdagchauffeurs CE (M/V) Ermelo, 8 uur per week

Kan jij er nog wel een werkdag bij gebruiken? Heb je daarnaast je CE rijbewijs en ben je technisch ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Harderwijk en is op zoek naar zaterdagchauffeurs. Je rijdt overdag in de omgeving tussen Harderwijk en Utrecht.
Bekijk hier de volledige vacature!

Verkoper buitendienst (M/V) Ermelo, 40 uur per week

Het vak van verkoper zit in je bloed. Het opbouwen en onderhouden van relaties vindt je niet alleen heel leuk maar ook super belangrijk. Ook ben je graag onderweg en hou je van een schone, opgeruimde wereld.

Kun jij jezelf wel vinden in bovenstaande tekst? Dan hebben wij wellicht een mooie optie voor jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Harderwijk zijn we op zoek naar een verkoper buitendienst. Het is een fulltime functie waarbij je zo'n 4 dagen op pad bent en 1 dag op kantoor werkt. Ervaring in de buitendienst is een must.
Bekijk hier de volledige vacature.

Reachtruckchauffeur (M/V) Zeewolde, 40 uur per week

Ben jij oplossingsgericht en kan jij goed overweg met een reachtruck? Dan is deze functie vast iets voor jou.

Wij zoeken een reachtruckchauffeur die verantwoordelijk is voor het wegzetten van producten/verpakkingen op diverse hoogtes. Ook zijn werkzaamheden van jou het klaarzetten van orders voor de klant in het computersysteem en het picken van orders voor de productieafdelingen. Maar je zult je vooral bezighouden met het werken en rijden van de reachtruck.
Bekijk hier de volledige vacature!

Gas monteur (M/V) Omgeving Amersfoort, 40 uur per week

Heb jij een flexibele en enthousiaste instelling? Dan past deze functie helemaal bij jou!

Werkis/ verder met werk zoekt een gasmonteur. Als gasmonteur bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het lezen en interpreteren van tekeningen en het verrichten van inmeetwerkzaamheden. Ook pas jij de juiste veiligheidsmaatregelen toe en voer je gas technische montagewerkzaamheden uit. Verder rapporteer jij de voortgangen en signaleer jij meerwerken, dit in verband met de planning van het bedrijf. 
Bekijk hier de volledige vacature!

Is uw interesse gewekt door één van deze vacatures? 

Neem dan contact op met Werkis Harderwijk: 0341 745 709. Of loop eens het kantoor binnen aan de Luttekepoortstraat 126. (schuintegenover de Action)

Werkis verder met werk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 126-128
Binnenstad

Telefoon

T. 0341-745709

Openingstijden

Ma 8.30 - 17.00 uur
Di 8.30 - 17.00 uur
Wo 8.30 - 17.00 uur
Do 8.30 - 17.00 uur
Vr 8.30 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info