Vacatures week 2 Harderwijk en Hierden

Elke week brengen wij de nieuwste lokale vacatures onder de aandacht op Harderwijkse Zaken. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacature Sous Chef bij Kok Experience

Je hebt passie voor het bereiden van smaakvolle gerechten met duurzame producten en verse ingrediënten. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze keuken. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Medewerker verzekeringen (40 uur per week)

Jij bent het eerste aanspreekpunt van ons kantoor bij Schutte Financieel Advies. Diverse zaken pak je zelf op, zoals het maken van offertes, de verwerking van nieuwe aanvragen, mutaties op lopende polissen en de afhandeling van schaden. Daarnaast voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor onze adviseurs. Je staat onze particuliere en zakelijke klanten (telefonisch) te woord met allerlei vragen en zorgt voor de complete afwikkeling. Bekijk hier de hele vacature.

Vacature Signmaker

Je bent dagelijks actief met het vervaardigen van hoogstaande reclame-uitingen. Van een eenvoudige belettering tot een volledige carwrap. Het werk omvat diverse sign werkzaamheden, zowel intern als op locatie. Bekijk hier de hele vacature.

Technisch medewerker m/v

Je bent elke dag actief met diverse technische werkzaamheden, zowel intern als op locatie. Bekijk hier de hele vacature.

Bekijk hier alle vacatures.

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info