Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Medewerker Salarisadministratie - Fulltime - 40 uur per week

Ben jij nauwkeurig, stressbestendig en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder!

Wegens commerciële groei is Timeflex, ter uitbreiding van de afdeling salarisadministratie, op zoek naar een enthousiaste en gedreven salarisadministrateur met kennis op HR-gebied. Timeflex is een jonge en snel groeiende organisatie welke gespecialiseerd is op het gebied van Payroll, Salarisadministratie, HR Advies en Werving & Selectie.

In deze functie voer je de volledige salarisadministratie uit voor opdrachtgevers van Timeflex. Daarnaast voer je ook operationele HR werkzaamheden uit en geef je op verzoek, advies over HR & Salarisprocessen. 
Bekijk de volledige vacature.

Productiemedewerker Groen - Fulltime

Wil jij onze relatie helpen om klein stekjes tot bloei te laten komen? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een kandidaat welke precies in zijn/haar werkzaamheden is. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de stekjes en de planten, het knippen van de stekjes die aan de ‘moederplant’ groeien. Daarnaast zorg je ervoor dat de kleine bladeren en stekjes ook voldoende (zon)licht krijgen, door de grote bladeren die het licht blokkeren te verwijderen.

In deze functie ga jij aan de slag bij een familiebedrijf in Ermelo. Je bent werkzaam in een verwarmde kas en zult de werkzaamheden staand verrichten.
Bekijk de volledige vacature.

Technisch Talent - Fulltime

Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit is ook de verwachting voor de toekomst. Om de kennis en ervaring van de huidige medewerkers over te dragen aan een nieuwe generatie zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar versterking. Ben jij die versterking die onze opdrachtgever zoekt? Dan krijg jij gegarandeerd een baan waarin je ontzettend veel gaat leren van je nieuwe collega’s, een bijzondere werkplek waarbij de kans groot is dat je werk een hobby wordt en start je direct in dienst bij de opdrachtgever voor de langere termijn.
Bekijk de volledige vacature.