Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit is ook de verwachting voor de toekomst.

Ben jij diegene die de directeur alle commerciële taken en verantwoordelijkheden uit handen neemt? Dan krijg jij gegarandeerd een baan waarin je ontzettend veel gaat leren, een bijzondere werkplek waarbij je direct in dienst treed bij de opdrachtgever voor de langere termijn. 
Bekijk de volledige vacature.

Technisch Talent

Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit is ook de verwachting voor de toekomst. Om de kennis en ervaring van de huidige medewerkers over te dragen aan een nieuwe generatie zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar versterking. Ben jij die versterking die onze opdrachtgever zoekt? Dan krijg jij gegarandeerd een baan waarin je ontzettend veel gaat leren van je nieuwe collega’s, een bijzondere werkplek waarbij de kans groot is dat je werk een hobby wordt en start je direct in dienst bij de opdrachtgever voor de langere termijn.
Bekijk de volledige vacature.

Productiemedewerker

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Ben jij woonachtig in de omgeving van Harderwijk, houd jij van aanpakken en ben jij niet bang voor vieze handjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat aan de slag bij een organisatie in de recyclingbranche. Je staat aan de lijn en zorgt ervoor dat alles hier goed verloopt.
Bekijk de volledige vacature.

Winkelmedewerker m/v

Ben jij niet vies van een visje en wil jij werken in de leukste en drukst bezochte winkel van Harderwijk?

Dé visspecialist van Harderwijk en omstreken gaat uitbreiden en verhuizen. Naast de vaste klanten en bedrijfsbestellingen komen er, ook veel toeristen voor die overheerlijke kibbeling of een lekker pondje paling. Een vriendelijk, snel, hardwerkend en vrolijk team is dan zeker een must! En hoe leuk dat jij hier een bijdrage aan kan leveren!
Bekijk de volledige vacature.

 

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info