Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken.

Productiemedewerker (per direct)

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die per direct beschikbaar zijn.

Wil jij als productiemedewerker aan de slag bij een landelijk opererend bedrijf, gespecialiseerd in de verpakkingsindustrie? Heb jij ervaring als productiemedewerker? Woon jij in de omgeving van Lelystad? Dan is deze vacature iets voor jou!

In de functie als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van diverse producten. Het zijn afwisselende werkzaamheden, die worden verricht aan de productielijn.

Bekijk hier de volledige vacature

KAM Coördinator (32-40 uur)

Ben jij al een aantal jaar werkzaam als KAM Coördinator en wil jij een frisse start maken bij een nieuwe organisatie? Bekijk deze vacature en wie weet tot snel!

Wat bieden wij in jouw nieuwe functie als KAM Coördinator
  • Een uitdagende functie in een ondernemende en innovatieve organisatie;
  • Een plezierige en informele werksfeer;
  • Salaris op basis van kennis en ervaring.
Bekijk hier de volledige vacature

Bijbaan als winkelmedewerker (zaterdagen/vakanties)

Ben jij niet vies van een visje en wil jij werken in de leukste en drukst bezochte winkel van Harderwijk? Naast de vaste klanten en bedrijfsbestellingen komen er ook veel toeristen voor die overheerlijke kibbeling of een lekker pondje paling. Een vriendelijk, snel, hardwerkend en vrolijk team is dan zeker een must! En hoe leuk dat jij hier een bijdrage aan kan leveren! Solliciteer naar Winkelmedewerker en ga direct aan de slag!

Bekijk hier de volledige vacature