Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken.

Winkelmedewerker m/v (zaterdagen/vakanties)

Ben jij niet vies van een visje en wil jij werken in de leukste en drukst bezochte winkel van Harderwijk? Naast de vaste klanten en bedrijfsbestellingen komen er ook veel toeristen voor die overheerlijke kibbeling of een lekker pondje paling. Een vriendelijk, snel, hardwerkend en vrolijk team is dan zeker een must! En hoe leuk dat jij hier een bijdrage aan kan leveren! Solliciteer naar Winkelmedewerker en ga direct aan de slag!

Wat wij te bieden hebben in jouw bijbaan al Winkelmedewerker
  • Ieder overuur wordt aan je uitbetaald;
  • Werken met de leukste en gezelligste collega’s;
  • In de avonden en op zondag ben je lekker vrij.
Bekijk hier de volledige vacature

Postbezorger (zaterdag) (2-3 uur per zaterdag)

Geniet jij van de buitenlucht, vrijheid en zelfstandigheid? In de functie van postbezorger heb je dit allemaal gecombineerd, ideaal toch? Je werkt op zaterdag. Daardoor kan je deze baan lekker combineren met een studie.

Je werkt 2-3 uur per zaterdag in de omgeving Ermelo/Harderwijk, startend om 11 uur in de ochtend. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen op tijd zijn/haar post bezorgd krijgt en op het juiste adres.

Jij bent graag actief bezig in de buitenlucht en bent beschikbaar op zaterdag. Daarnaast ben jij een doorzetter en werk jij nauwkeurig. Je bent ook vriendelijk tegen de ‘klanten’ en beheerst de Nederlandse taal. Ook beschik jij over een stevige fiets en ben jij 15 jaar of ouder.

Wat bieden wij jou
  • Een leuke tijdelijke parttime baan in de buitenlucht;
  • Marktconform salaris.
Vragen over de vacature? Bel gerust met 085-0071805, Whatsappen kan natuurlijk ook naar 06-13437453 of stuur een e-mail naar jobcentre@timeflex.nl.

Allround Horecamedewerker (24-40 uur)

Ben jij 16+ jaar en nog opzoek naar een bijbaan voor deze zomer. Solliciteer, want wij zijn op zoek naar enthousiaste Horecatoppers!

Wat hebben wij te bieden tijdens jouw vakantiebaan
  • Gezellige werksfeer met een hecht team;
  • Lunch en avondeten tijdens jouw dienst zijn inbegrepen;
  • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Salaris volgens de Horeca CAO en eventuele ervaring.
Bekijk hier de volledige vacature