Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Commercieel Medewerker Binnendienst- Fulltime

Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit is ook de verwachting voor de toekomst.

Ben jij diegene die de directeur alle commerciële taken en verantwoordelijkheden uit handen neemt? Dan krijg jij gegarandeerd een baan waarin je ontzettend veel gaat leren, een bijzondere werkplek waarbij je direct in dienst treed bij de opdrachtgever voor de langere termijn. Een nieuwe functie binnen de organisatie. Je ziet het dan ook als een uitdaging om deze functie samen met de directie verdere invulling te geven.

Magazijn Medewerker- Fulltime, 40 uur per week

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Magazijn Medewerker. Ben jij flexibel, proactief en heb je daarnaast een commerciële werkhouding? Woon je daarnaast in de omgeving van Harderwijk? Dan zijn wij opzoek naar jou!

In de functie als Magazijn Medewerker zal je gaan werken bij een verpakkingsbedrijf uit Harderwijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingsmaterialen. Naast een vestiging in Harderwijk, zijn er ook internationale vestigingen. Je hebt inzicht en weet van aanpakken.
Bekijk de volledige vacature.

Technisch Talent- Fulltime

Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en dit is ook de verwachting voor de toekomst. Om de kennis en ervaring van de huidige medewerkers over te dragen aan een nieuwe generatie zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar versterking. Ben jij die versterking die onze opdrachtgever zoekt? Dan krijg jij gegarandeerd een baan waarin je ontzettend veel gaat leren van je nieuwe collega’s, een bijzondere werkplek waarbij de kans groot is dat je werk een hobby wordt en start je direct in dienst bij de opdrachtgever voor de langere termijn.
Bekijk de volledige vacature.