Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken.

Magazijnmedewerker - Harderwijk - Fulltime

In deze functie als Magazijnmedewerker werk je in dagdiensten tussen 8:00 uur en 18:00 uur. Voor een groot deel is dit van maandag tot en met vrijdag, maar het kan eens voorkomen dat je ook een zaterdag moet werken. Jij bent verantwoordelijk voor het controleren van inkomende en uitgaande goederen. Maar daarnaast ook voor het sorteren en in de opslaglocaties brengen van goederen.
Bekijk de volledige vacature.

Chauffeur - Bunschoten - Parttime/oproep

In jou nieuwe functie als Chauffeur ben jij verantwoordelijk voor het op tijd af leveren van de broodcontainers bij de juiste klanten. De werkzaamheden worden 7 dagen per week ‘s nachts en in de ochtend verricht. Jouw standplaats is Bunschoten.
Bekijk de volledige vacature.

Accountmanager Duitsland - Lelystad - Fulltime

Als Accountmanager Duitsland adviseer je nieuwe en bestaande klanten over alle mogelijkheden. Dit doe je zowel telefonisch als op locatie van de klant. Ook stel jij de offertes op en bel jij deze na. Tevens verwerk jij de orders naar aanleiding van de offertes. Daarnaast houdt jij kansen en veranderingen op de markt nauwlettend in de gaten en weet jij daarop in te spelen. Je werkt daarbij nauw samen met een enthousiast en internationaal team, van zowel de binnen- als de buitendienst.
Bekijk de volledige vacature.