Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken.

Voorman - Fulltime - Harderwijk

In deze functie als Voorman begeleid jij dagelijks 2 a 3 ploegen met ongeveer 2 of 3 medewerkers, je begeleid ze hierin voor de uitvoering van diverse groene onderhoudswerkzaamheden. Hierin kan je denken aan knip- en snoeiwerkzaamheden of klein machinewerk. Maar ook onkruidbestrijding, plantwerk en het maaien van een gazon. Je bent verantwoordelijk voor de planning van materiaal en personeel. Ook zorg jij ervoor dat werkzaamheden, volgens opdracht worden uitgevoerd. Jij onderhoudt actief het contact met de opdrachtgever en daarbij handel je meldingen zelfstandig af. Daarnaast werk je mee in het onderhoud en in beperkte mate het aanleggen van groenvoorzieningen. Jij kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.
Bekijk de volledige vacature.

Junior Online Marketeer - Fulltime - Lelystad

Als Junior Online Marketeer werk jij samen met het frond-end development, graphic design, sales en externe bureaus. Daarbij houdt jij je vooral bezig met digital content. Zo zorg jij ervoor dat de website de juiste bezoekers krijgt. Ook optimaliseer jij e-mailmarketing en SEO. Daarnaast bedenk jij nieuwe campagnes, richt jij deze vervolgens in en voer je deze campagne uit. Naderhand zal je de campagne evalueren. Tussendoor ontdek je nieuwe trends en ontwikkelingen en neem jij deze mee in je werkzaamheden.
Bekijk de volledige vacature.

Postbezorger - 12-15 uur per week - Ermelo

Geniet jij van de buitenlucht, vrijheid en zelfstandigheid? In de functie als postbezorger heb je dit allemaal gecombineerd, ideaal toch? Je werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Daardoor ben je op zondag en maandag lekker vrij! 
Bekijk de volledige vacature.