Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Productiemedewerker - Fulltime - Nijkerk

Met al meer dan 60 jaar ervaring mag onze opdrachtgever zicht met recht een specialist noemen in het hard verchromen, honen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore.

Wat wij jou te bieden hebben, in jouw nieuwe baan als Productiemedewerker
 • Een uitdagende baan binnen een groeiende organisatie in een informele sfeer;
 • Het opdoen van kennis en ervaring in de metaalindustrie;
 • Goede 1 op 1 begeleiding zodat je altijd een aanspreekpunt hebt op de werkvloer;
 • Ruimte om je verder te ontwikkelen
Vanaf de eerste dag dat je in dienst komt wordt je onder je hoede genomen door een leermeester met veel ervaring van het vak. Jouw wil om te leren is dan ook ontzettend belangrijk. 
Bekijk de volledige vacature.

Gastheer/Gastvrouw zalen - Fulltime - Harderwijk

Ben jij die structurele duizendpoot en dus geknipt voor de functie van Gastheer/Gastvrouw? Jij zet alles tot in detail klaar voor de zakelijke gast en zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Kortom het visitekaartje van de organisatie voor de zakelijke bezoekers.

Wat hebben wij te bieden, in jouw nieuwe baan
 • Veel mogelijkheid tot doorgroeien;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Personeelskortingen;
 • Afwisselende functie in een hecht en gezellig team.
In deze functie als Gasteer/Gastvrouw maak jij het de gasten graag naar hun zin, jij bent een gastvrije en handige duizendpoot. Daarnaast zorg jij er dagelijks voor dat de vergaderruimtes de juiste opstelling heeft. Ook alles moet aangevuld zijn en klaar staan voor de volgende groepen die ontvangen zullen worden.
Bekijk de volledige vacature.

Assistent restaurantmanager - Fulltime - Harderwijk

Als Restaurantmanager (assistent) staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en ben jij niet bang om naar voren te stappen om jouw collega’s de dag door te leiden. Maak jij elke werkdag een feest voor jouw en collega’s? Lees dan snel verder!

Wat hebben wij te bieden, in jouw nieuwe baan als Restaurantmanager (assistent)
 • Mogelijkheden tot doorgroeien en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een uitdagende baan met veel afwisseling;
 • Gezellige werksfeer, waarbij iedereen samen werkt als een team;
 • Salaris conform, leeftijd en ervaring.
In deze functie als Restaurantmanager (assistent) ben jij de perfecte gastheer/gastvrouw voor de gasten. Daarnaast geef jij leiding aan een groot restaurantteam, hierin ben jij gedreven om jouw leidinggevende talenten te ontwikkelen. Ook motiveer jij medewerkers en leid jij ze op. Daarnaast heb jij een echt hands-on mentaliteit en jij hebt gasten op de eerste plaats staan.
Bekijk de volledige vacature.