Vacatures Timeflex Jobcentre

Het Timeflex Jobcentre heeft  vacatures open staan in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in één van de onderstaande vacatures? Kun je contact opnemen met het Jobcentre. Zit er geen geschikte vacature voor je bij maar ben je op zoek naar een baan? Dan help het Jobcentre je graag met zoeken. 

Medewerker Bedrijfsbureau - Fulltime - Lelystad

De ‘spin in het web’ dat is wat jij bent, in de functie van Medewerker Bedrijfsbureau. Ben jij de spin die wij zoeken? Lees dan snel verder!

In deze functie ben jij werkzaam bij een snel groeiende organisatie. De marktleider in innovatieve verpakkingen. De bedrijfscultuur is te omschrijven als trots, hands-on, professioneel en proactief. Dagelijks werk jij samen met 140 collega’s, met veel plezier en enthousiasme aan mooie producten en projecten. De vrijdag wordt afgesloten met een gezellige teamborrel en successen worden gevierd.
Bekijk de volledige vacature.

HR Adviseur - 32-40 uur - Harderwijk

Heb jij een afgerond HBO opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie? Werk jij er graag aan mee om de kwaliteit van de afdeling HR optimaal te houden? Dan is deze functie als HR Adviseur, de nieuwe uitdaging voor jou!

In deze functie ga je aan de slag bij een landelijk opererend bedrijf in de groenvoorziening. Je hebt een adviserende rol aan leidinggevenden en medewerkers op het gebied van HR. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, borging en implementatie van het HR beleid, in aansluiting op de visie, missie en strategie van de organisatie. 
Bekijk de volledige vacature.

Postbezorger - Parttime - Harderwijk

Geniet jij van de buitenlucht, vrijheid en zelfstandigheid? In de functie van postbezorger heb je dit allemaal gecombineerd, ideaal toch? Je werkt op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Daardoor ben je op zondag en maandag lekker vrij!

Je werkt 12 – 15 uur per week in de omgeving Ermelo/Harderwijk, startend om 11 uur in de ochtend. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen op tijd zijn/haar post bezorgd krijgt en op het juiste adres.
Bekijk de volledige vacature.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info