Vacatures Tempo-Team Harderwijk

Bij Tempo-Team doen we er alles aan om zoveel mogelijk mensen op basis van hun talent aan het werk te helpen en mensen daarbij te laten groeien in hun professionele ontwikkeling. Het gaat om de volgende vacatures: magazijnmedewerker dagdienst Harderwijk, magazijnmedewerker Nunspeet en een heftruckchauffeur.

Magazijnmedewerker dagdienst

Werken in dagdiensten van 07:30 uur tot 16:00? De mogelijkheid hebben om van 09:00 uur tot 14:30 uur te werken? Elke week je geld gestort krijgen? Klinkt dit je allemaal goed in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor een internationaal bedrijf, dat wereldleider is op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels, zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers die graag de hele dag tussen de aluminium profielen lopen. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat alle klanten van dit bedrijf hun gewenste product(en) krijgen. Bekijk hier de volledige vacature.

Magazijnmedewerker

Krijg jij het ook zo warm van deze temperaturen? Overdag lekker naar het strand en in avonduren aan de slag als magazijnmedewerker in Nunspeet. Zo kom jij de zomermaanden wel door!

Voor een leuke klant in Nunspeet gespecialiseerd in raamdecoraties, zijn we per direct op zoek naar magazijn toppers. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag en bent gegarandeerd van vaste uren in de week. Met de werktijden van 16:00 tot 01:00 kom jij niet alleen de zomermaanden door, maar is deze functie ook nog eens voor de lange termijn. Geen eigen vervoer? Niet in de gordijnen klimmen, dit kan geregeld worden! Bekijk hier de volledige vacature.

Heftruckchauffeur, tijdelijk

Hé!  Jij bent 4/5 maanden beschikbaar en staat open voor een leuke fulltime functie als heftruckchauffeur! Super, lees snel verder!

Wil jij direct met ons in contact komen?
Onze Whatsapp, bel en mail gegevens vind je onderaan in de tekst.

Wat ga jij doen?
Jij gaat aan de slag als heftruckchauffeur in Harderwijk bij een leuk bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van op maat gemaakte kwaliteitsproducten die bijdragen aan het bouwproces. Jij gaat hier de binnenkomende orders verwerken met behulp van een heftruck. Een bouwomgeving is iets wat helemaal bij je past!  Bekijk hier de volledige vacature.